2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کمک

93 بازدید | 9 پست

سلام پسرمن ۱۹ماهشه س هفته اس شروع کردم بهش یاد میدم جیششو بگه اولش هری ربع میبردم خودش میگفت جی جی هروقت داشت . بعد دستشویی ما توحیاط الانم سرد بهمین خاطر من میبرم حمام جیش کنه هی گیر میداد ابو باز کن منم اب گرم و وا میکردم میگفتم ببین داغ ی خوزده میریختم رو پاش جیششو میکرد. ی روز بردمش خانه یکی از دوستام پوشکش کردم گفت جی منم گفتم پوشکی عیب نداره چن روزین هس سرماخوردهخیلی بدقلقی میکنه دیگ جیششو نمیگه شلوارشو خیس میکنه منو نگا میکنه فرار میکنه .. خیلی مایوس شدم راهنماییم کنینو از تجربیاتتون کامل بگین ممنون

خدایا پسرکوچولومو به تو سپردم❤ یاعلی بن موسی الرضا 🌙💫👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوستان الان نمیریزن سرم‌ منو بخورن باید بگم واقعا چی فکر کردی بچه ۱۹ماهه رو وادار میکنی جیششو بگه!حالا دیرتر بگه چی میشه!میترسی هیچوقت یاد نگیره! ‌‌‌‌‌‌‌بابا والا بلا بچه روح و روانش آسیب میبینه!من نمیدونم چرا تو نی نی سایت انگار زود  از پوشک گرفتن بچه هنره!اگه اونقدر که به فکر جسم بچه بودین فکر روح و روانش بودین الان همه مشکلات حل بود!بچه آمادگی نداره مادر عزیز!ندارهههههههه!

سلام گلم طبیعیه

من پسرم دوسالش بود از مای بی بی  که گرفتمش بعد چندروز شدیدا مریض شد و اسهال شد دسشوییشو نمیگف

بعد مریضی دوباره اوکی شد

فقط باید صبور باشی و ازلگن استفاده کنی

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
اگه دوستان الان نمیریزن سرم‌ منو بخورن باید بگم واقعا چی فکر کردی بچه ۱۹ماهه رو وادار میکنی جیششو بگ ...

👏👏👏👏👏

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اگه دوستان الان نمیریزن سرم‌ منو بخورن باید بگم واقعا چی فکر کردی بچه ۱۹ماهه رو وادار میکنی جیششو بگ ...

با حرف ایشون موافقم

چون هر بچه ای استعداد خاصی داره

من پسرم یکسالونیمش بود جیششو میگف

مادرشوهرم مجبورم کرد از پوشک بگیرمش ولی مدفوعشو نمیگف چون کنترلی روش نداشت

ولی دوسالگی در عرض یکماه هم جیشش اوکی شد هم مدفوعش

فقط باید زمانیکه از پوشک میگیریش تا یکی دوماه جایی نری بوه عادت کنه قلقش دست تو و دست بچه بیاد

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤

برای پسر میگن تا سه سالگی هم جا داره و گاهی زودتر میگیرن موفق هم میشن ولی بچه مستعد شب ادراری میشه . بعدش هم وقتی داری میگیری دیگه نباید بگی توی پوشک کن گیج میشه . من یه تاپیک مفصل در این مورد دارم اگر دوست داری بخون

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بهترین سنش از ۱۸-۲۲ ماهگی عزیزم منم همه علائمو تو بچم دیدم که فهمیدم وقتشه .متاسفانه چون بدن درد و سرماخوردگی داشت موفق نشدم وگرنه کامل یاد گرفته بود 

خدایا پسرکوچولومو به تو سپردم❤ یاعلی بن موسی الرضا 🌙💫👑