2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم_بعداز۶سال زندگی

187561 بازدید | 1248 پست

نظر نمیخوام فقط اومدم بگم زندگیاتون سفت و دو دستی بچسبید،نذارید کسی دخالت کنه نذارید یکی مثل جاری براتون عذاب باشه،اصلاااا جدی نگیرید جاری و خواهرشوهر و مادرشوهرو،فقط حواستون به شوهراتون و زندگیتون باشه من که اصلا نفهمیدم چی بر سر زندگیم اومد،خیلی دلم گرفته گفتم بنویسم یادم نره چه روزایی و گذروندم ،به کارما هم اعتقاد ندارم ولی میسپرم به خدا 😔

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

چطور نزاریم

چی بگیم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر 

من برادرشوعرم وجاریم خیلی رو مخم هستن 

خودم الکی بزرگشان کردم تو ذهنم و بیشتر دعواهام با همسرم سرهمین تا موجود بی شرف هست 

آرزو دارم تا ابد نبینمشون

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
چطور نزاریم چی بگیم 

اگه برات مهم باشن خیلی تاثیر میذارن تو زندگیت

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

هرکس یجور مشکل داره واقعا ، مثلا من اصلا مادر شوهرم دخالت نمیکنه جاری هم ندارم ولی شوهرم خودش کل زندگی رو نابود می‌کنه هییییییی خدا بزرگه عزیزم انشالله آینده خیلی خوبی برای خودت بسازی حتما برو سرکار بعد از گذشت یه مدت که احتیاج داری به خلوت با خودت

ممنون که تجربه ای که حتما براتون تلخ بوده رو به اشتراک گذاشتین. امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته🌺🌺

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

نمیدونی چقدرحالم بده ازدیشب دارم اشک میریزم انگار زندگیم تموم شده شوهرم میگه اگرتوبخوای بریم طلاق بگیریم ولی من نمیتونم براش فرقی نداره میترسم ازاینک یک زندگی جدیدشروع کنم بدون اون

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 
اگه برات مهم باشن خیلی تاثیر میذارن تو زندگیت

دارم تمرین میکنم ک مهم نباشه 

اما نمیتونم خیلی سخته

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
چرا  مگه چکار کردن  اگه حوصله داری و مشکلی نیست بگو‌

جاریم که به ماه بعد از عروسیش همه جور تهمتی بهم بست و کلی دروغ بارم کرد گفت اینارو من گفتم جلو شوهرم و همه خانوادش