نظر نمیخوام فقط اومدم بگم زندگیاتون سفت و دو دستی بچسبید،نذارید کسی دخالت کنه نذارید یکی مثل جاری براتون عذاب باشه،اصلاااا جدی نگیرید جاری و خواهرشوهر و مادرشوهرو،فقط حواستون به شوهراتون و زندگیتون باشه من که اصلا نفهمیدم چی بر سر زندگیم اومد،خیلی دلم گرفته گفتم بنویسم یادم نره چه روزایی و گذروندم ،به کارما هم اعتقاد ندارم ولی میسپرم به خدا 😔
سرامتحانآیین نامهبودمهمشواز بغلدستیمتقلبکردم، بعدافهمیدمسوالاتهربرگهفرقمیکنن، زندگیهمهمینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکس یجور مشکل داره واقعا ، مثلا من اصلا مادر شوهرم دخالت نمیکنه جاری هم ندارم ولی شوهرم خودش کل زندگی رو نابود میکنه هییییییی خدا بزرگه عزیزم انشالله آینده خیلی خوبی برای خودت بسازی حتما برو سرکار بعد از گذشت یه مدت که احتیاج داری به خلوت با خودت