2777
2789
عنوان

هفته 37بارداری وسنو

120 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امروز 37هفته بودم ورفتم سنو وزن بچه رو2640گف و سنشو36هفته گفت خیلی استرس گرفتم بنظرتون مشکلیه ک اینجوریه بقیه موردا جفت و مایع امونیوتیک و قلب همه خوب بودخداروشکر.سنوهای قبلی همشون با تاریخ خودم یکی بوده.الان خیلی نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش نگران کنندست؟خ.به که خداروشکر.

چرا فکر میکنید بچه هرچی وزنش بیشتر باشه بهتره؟؟؟خودت و پدرش چند کیلو بودین موقع دنیا امدن 

من خودم۲۶۰۰بودمدخترم ۲۹۰۰

کاربر خاموش بودم چندین سال😊
کجاش نگران کنندست؟خ.به که خداروشکر. چرا فکر میکنید بچه هرچی وزنش بیشتر باشه بهتره؟؟؟خودت و پدرش چند ...

نه عزیزم من اصلا برای وزنش نگران نیستم بچه دوممه دخترم که بچه اوله وزنش 2500بود فقط نگرانیم سن بارداریه که یهفته کمترزده

نه عزیزم من اصلا برای وزنش نگران نیستم بچه دوممه دخترم که بچه اوله وزنش 2500بود فقط نگرانیم سن باردا ...

عزیزم منم 36هفته و 3رور رفتم دکتر گف 35هفته و5روز بعذ گفتم 36هفته ام گف  من بیشتر نمیبینم ولی دکترم گف نگران نباش

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
عزیزم منم 36هفته و 3رور رفتم دکتر گف 35هفته و5روز بعذ گفتم 36هفته ام گف  من بیشتر نمیبینم ولی د ...

هنوز زایمان نکردین عزیزم?الان چندهفته ایی?علاۍم زایمان ندارین?

هنوز زایمان نکردین عزیزم?الان چندهفته ایی?علاۍم زایمان ندارین?

ن هنوز امروز شدم39هفته، هیچ علایمی ندارم ماما خصوصی گرفتم امروز رفتم معاینه گف ی هفته دیگه بیای

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
ن هنوز امروز شدم39هفته، هیچ علایمی ندارم ماما خصوصی گرفتم امروز رفتم معاینه گف ی هفته دیگه بیای

ای بابا.منم هیچ علایمی ندارم.انشاالله که دردات شروع بشه برامنم دعاکنی عزیزم.معاینه ک کرد دهانه رحم اصلا بازنبود??

ای بابا.منم هیچ علایمی ندارم.انشاالله که دردات شروع بشه برامنم دعاکنی عزیزم.معاینه ک کرد دهانه رحم ا ...

ن عزیزم هنوز بچه تو لگن نرفته بود، من خیالم باز راحته بیمارستان نمیرم تومطبم، گف هنوز جاداری ی هفته دیگه ولی خسته شدم دیگه