2777
2789
عنوان

برنده های سه ماه پیش ایران خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری پس چرا مال مارو نمیدن؟؟

خراسان جنوبی.

تو سایت نگاه کنید اگه پلاک شده باشه دیگه زود تحویل میدن، تازه من دیدم پارس دو هفته ای تحویل دادن، ازونور دیدم تارا ۴ماهه دادن

کاری نکردم والا خودش دراومد ان شاءالله برا شمام درمیاد مدام ثبت نام کنید این سری ثبت نام کردید؟

ارره سورن ولی اصلا امید ندارم دعا اینا نکردید؟بابای من هست ماهه ۲۰۷نوشت باز در نیومد

برمیگردم از نبردی سخت بی آنکه به کسی محتاج باشم🧑‍🏫🙂
ارره سورن ولی اصلا امید ندارم دعا اینا نکردید؟بابای من هست ماهه ۲۰۷نوشت باز در نیومد

دعا که میکنیم 😄ولی همیشه که درنمیاد یه بار بستگی داره شانست چی باشه دیگه ان شاءالله در میاد

دعا که میکنیم 😄ولی همیشه که درنمیاد یه بار بستگی داره شانست چی باشه دیگه ان شاءالله در میاد

انشا..هی خدااا منو بقول بااین شانس گند فقط یکی شانس داریم

برمیگردم از نبردی سخت بی آنکه به کسی محتاج باشم🧑‍🏫🙂