2777
2789

پدرم در ا‌ومد اینقد بغلش میگیرم اروغ نمیزنه بعد که می خوابونمش سر جاش چنددیقه بعدش اروغ میزنه و با آروغش شیر میاد بالا

۲۰روزشه آقا

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

ببین آروم سه چهار بار ببرش بالا بیارش پایین ایستاده همینطور که بغلش کردی برا بچه من موثر بود واینکه صبور باش هی کمرشو بمال تا بزنه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین آروم سه چهار بار ببرش بالا بیارش پایین ایستاده همینطور که بغلش کردی برا بچه من موثر بود واینکه ...

یعنی تو بغلم حرکتش بدم به سمت پایین و بالا

آروغ نوزاد خیلی مهمه، دختر من اصلا نمیرد ولی شب تا صبح از دل‌پیچه گریه میکرد

اره پسرمنم وقتی نمیزنه گریه میکنه ولی بعد زدن اروغش انگار اروم میشه

یعنی تو بغلم حرکتش بدم به سمت پایین و بالا

نه زیر بغلاشا بگیر حالت ایستاده آروم ببر بالا بیار پایین چند بار راحت تر آروغ میزنه چون هوای معدش جابجا میشه یه دکتر تو تی وی گفت رو بچه من موثر بود انشالله براشماهم جواب بده

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
نه زیر بغلاشا بگیر حالت ایستاده آروم ببر بالا بیار پایین چند بار راحت تر آروغ میزنه چون هوای معدش جا ...

امتحان میکنم ممنون

اتفاقی تاپیکت دیدم بعد چند سال از زندگی یهویی باردار شدی ؟منم یهویی شد بارداری ناخواسته ولی هنوز دلم ...

5سال

خوب  بوده واسه شما  من بعد  دو سال  سن خودمم کمه ۲۳ سالمه همش غصه میخورم  ...

اره سنت زیاد نیست من ۲۸سالمه ولی نگران نباش عادت میکنی انکار خود خدا به آدم توان میده

اره سنت زیاد نیست من ۲۸سالمه ولی نگران نباش عادت میکنی انکار خود خدا به آدم توان میده

از نظر جسمی خسته نیستم اصلا 

بیشتر روحم داره عذاب میکشه 

مثلا تو فامیل دختر های همسن خودمو میبینم که عنوز بچه ندارن ...

وای ینی خوب میشم ؟