2777
2789
عنوان

خانم ها مادرشوهرم فوت شده بعد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6189 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه خونه اید؟

نه اون تهرانه من جنوبم از راه دور کارشو می‌کنه قبلا اینجا بود و بشدت منو اذیت میکرد کل دوران بارداری و بعد زایمان زهرمارم کرد😔 الانم بینمونو بهم میزنه

شخصیتا فرق میکنه،نمیشه مقایسه کرد حتی دوتا برادرو باهم،ممکنه همسرت بیشتر داره اذیت میشه،بیشتر وابسته ...

نه بابا اصلا نمیرف کع پیشش همش من می‌رسیدم من پیششون بودم برا یه شام که هردو مریض بودن هم پدرشو هم مادرشو تو سینی جدا غذا میدادم اول به اونا بعد خودمون برا اون نمیومد شامشو بخوره

منم مادرشوهرم راه دوره وقتی میاد پیش ما شوهرم میگه تو پذیرایی بخوابیم که اون تنها نباشه

حالا از سری بعدی میخوام بگم اینجوری راحت نیستم

ای مرغ گرفتار بمانی و ببینی؛ آن روز همایون که به عالم قفسی نیست🌾🕊
اون دیگه کیه از راه دور کنترل میکنه. خدا هدایتش کنه. چی بگم. مال من که تو پوزمه 24 ساعتی

بخدا حتی سر انتخاب اسم دخترم گریه کردم عر زدم تا قبول کرده شوهرم من حق زندگی ک ندارم 😔

جاش بود شما همراه همسرت 

کنار خالش میموندی 

نه اینکه بهانه بگیری مادر از دست داده ها 

همراه باشید با همسراتون 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه