2777
2789
عنوان

خانم ها مادرشوهرم فوت شده بعد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6189 بازدید | 82 پست
بگو دلم برات تنگ میشه بزار پیشت باشم، چرا اینطور می کنه اصن ولش کن خودش میاد تا ابد که خالش نگهش نمی ...

کلا نا امیدم کرد یعنی فهمیدم که از این برامن مرد درنمیاد بهش تکیه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشته اون پیش همه قبول نمیکنه بیاد اتاق خودمون من برم پیشش بزور بگم من اینجا میخوابم

حالا یه هفته کنار هم نخوابید چی میشه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
منم مادرشوهرم راه دوره وقتی میاد پیش ما شوهرم میگه تو پذیرایی بخوابیم که اون تنها نباشه حالا از سری ...

یه شب باهاش نخوابی چی میشه ؟

زشته پیش مهمون برید تو اتاق 

تو بهترین تجربه زندگی منی 😍❤️تا ابد ...
یه شب باهاش نخوابی چی میشه ؟ زشته پیش مهمون برید تو اتاق 

بابا نمیخوام کخ پیشش بخوابم کلا مردیه کخ آدم نمیتونه به عنوان زنش بهش تکیه کنه دردشو بگه

یه شب باهاش نخوابی چی میشه ؟ زشته پیش مهمون برید تو اتاق 

من عادت ندارم با لباس معمولی بخوابم

تا صبح میخوام خفه بشم فقط

ای مرغ گرفتار بمانی و ببینی؛ آن روز همایون که به عالم قفسی نیست🌾🕊

وا....خوب مادرش فوت شده چه توقعی داری واقعا؟؟؟

من شوهرم عاشقمه اینو مطمعنم ولی اگ خدایی نکرده اتفاقی برا مادرش بیفته میدونم تا چندهفته شاید بمونه خونه مادرش خوب سخته ...ادما مثل هم نیستن با برادرشوهرت مقایسه اش نکن

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

ببین مرد وقتی مادرشو از دست میده بیشتر بسمت زنش میاد ...فقط باید سیاست داشته باشی البته...فعلا زیاد بهش گیر نده ..بجای اینکارا بگو منم ناراحتم حق داری .. بزار هرجا میخواد بخوابه...این چند روزم روش کمی سخته اما ارزش داره برای روزای اینده...

آها فکر کردم رفته خونه خالش  زیادی حساسی ولش کن خودت بخواب

نه صبح هم گف دفن وکفن فقط برا یکی میدن به مادرشون بدن پدر نمیدن مگر اینکه بچه مجرد داشته باشه میگف من اینو طلاق میدم تا حق کفن بگیرم آدم به ۷ میلیون میفروشه

به نظر امد همسر بدون درکی هستی و پر توقع 

مادر شوهرت هنوز یه هفته هم نشده فوت شده درک نداری عزاداره 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه