2777
2789

یکماهه بچم مریضه سه سال و نه ماهشه یه هفته رفت مهد کودک از بعدش همش مریض بود علایمش هم یبار شبیه سرماخوردگی آبریزش بینی و گلودرد یبار دلدرد و گوش درد و تب و سرفه چند روز علایم داره چند روز خوب میشه الان نزدیک ده روزه هی تب میکنه خوب میشه دوباره شروع میشه 5-6 بار تا الان دکتر بردم بچه خوب نمیشه اصلا بچه های شما هم اینجوری شدن؟ 

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

لامصب اب ریزش و خلطش درست شدنی نیست داره یک ماه رد میکنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آنفلونزای جدیده 

چقد طول میکشه خوب بشه؟ بخدا انقد رفتم دکتر دیگه روم نمیشه ببرم بچه رو! الان تبش 39 عه😩

لامصب اب ریزش و خلطش درست شدنی نیست داره یک ماه رد میکنه

کاش فقط همین باشه این تب میکنه خیلی بده دیگه نمیدونم چیکار کنم انقد بهش بروفن دادم اعصابم خورده

الان تو یه تاپیک دیگه هم موضوع همین بود 

دختر منم از اول مهر که رفت کلاس اول تا الان همش مریضه تا میاد خوب شه با علائم بیشتر درگیر میشه ، دکتر گفت دوباره مبتلا میشن ولی واقعا عجیبه هیچ موقع اینجور نبوده که یکی سه بار تو یک ماه سرما بخوره یا آنفولانزا بگیره نمیدونم چرا امسال همه بچه ها اینجور میشن ، من که میخام یه مدت دخترمو نفرستم مدرسه خودم تو خونه باهاش کار کنم  راحترم تا هر روز دستم بند باشه به پایین آوردن تبش و غصه خوردن که اینقدر ضعیف شده

چقد طول میکشه خوب بشه؟ بخدا انقد رفتم دکتر دیگه روم نمیشه ببرم بچه رو! الان تبش 39 عه😩

والا چی بگم منم درگیرم تب داشت دو روز خوب شد بعد شکمش شل شد باز خوب شد حالا ابریزش و سرفه خیلییییییی شدید یکسالشه بچم

کاش فقط همین باشه این تب میکنه خیلی بده دیگه نمیدونم چیکار کنم انقد بهش بروفن دادم اعصابم خورده

دکتر عوض کن انتی بیوتیک بگیر بده بخورن دیگه تقویتی بده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
الان تو یه تاپیک دیگه هم موضوع همین بود  دختر منم از اول مهر که رفت کلاس اول تا الان همش ...

من کلا دو هفته بچم رفت مهد دیگه نفرستادمش ولی همچنان درگیرم! یبارم ی دکتر از خدا بیخبر هفته پیش بچمو الکی بستری کرد ک مرخصش کردم

برای سه شنبه ی دکتر عفونی اطفال وقت گرفتم تا اون موقع پیر میشم من

دکتر عوض کن انتی بیوتیک بگیر بده بخورن دیگه تقویتی بده

تو این یکماهه سفکسیو آموکسی کلاو و آزیترو خورده هفته پیشم بستریش کردن دو تا سفتریاکسون زدن براش بازم هیچی ب هیچی همچنان تب میکنه! 

ولی شما که مهدکودکه اگه شاغل نیستی نفرست ،  من اگه کلاس اولی نبود عمرا میفرستادم ، دو کیلو وزن ...

آره پشیمون شدم اصلا صحبت کردم گفتم نمیاد دیگه میخواستم کل سال تحصیلیو بره ولی فایده نداره دو هفته رفت اینجوری شد! وای ب حال کل سال!! 

تو این یکماهه سفکسیو آموکسی کلاو و آزیترو خورده هفته پیشم بستریش کردن دو تا سفتریاکسون زدن براش بازم ...

انشالله زودتر خوب میشه عزیزم، من یکبار بردم دکتر بی فایده بود دیگه خودم دارو میگیرم بهش میدم ولی هنوز آنتی بیوتیک بهش ندادم