2777
2789

شوهر ساده من به یه غریبه که نمیشناستش 20 میلیون پول قرض داده خودمون کل دارایی مون 20 میلیون بود میگه اومده اینقدر التماسش کرده شوهرمم دلش سوخته 20 میلیون ریخته به حسابش و قرار بوده 3 ماه پیش برگردونه اما هرروز میگه ندارم برگردونم شوهرمم نه چکی ازش گرفته نه سفته ای همینطوری پول و ب فنا داده... اینقدر از بی عرضگیش عصابم خورده که حد نداره کلی سر این موضوع باهاش دعوا کردم... بنظرتون چجور این پول برگردونیم 😢😔اعصابم خورده حالا باید چندسال دنبال همین یه ذره داراییمون بدوییم😢😭😭😭

قیدشو بزن دیگه اون پول دیگه برنمیگرده شوهرت هم تغییری نخواهد کرد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا رو چه حسابی داده

تمام من ...تو   «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷

شوهرت کار انسان دوستانه ای کرده 

حالا اون طرف بی‌شعور و عوضیه چرا شوهرتو سرزنش میکنی؟ 

برید شکایت کنید هر چقدرم طول بکشه با نرخ تورم به روز حساب میکنن میگیرن ازش

ما ام یه بار 9 میلیون دادیم قرض طرف فرار کرد و دیگه جواب نداد شکایت کردیم یک سال و نیم طول کشید ولی دادگاه 16 میلیون براش برید و با حکم جلب رفتیم ازش گرفتیم

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍