2777
2789

۲۴سالمه، خواستگار زیاد داشتم ولی تاحالا نشده از کسی خوشم بیاد. با خودم میگم نکنه مشکل از منه که هیچکس به دلم نمیشینه😂 چیکار باید بکنم؟🫠 خسته شدم دیگه از راه دادن خواستگار و نشدن… از ۱۸ سالگی که خواستگار راه دادم تااا الان حتی یک نفرم نبوده که جدیتر بشه:( بعضی وقتام میگم نکنه طلسمم کردن😬

من توام یا تو منی😐

کلا تو سنتی محبت سخت میاد قککنم ازونه

البته هر کی به من پیشنهاد رل هم میده خوشم نمیاد😂😂

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توام یا تو منی😐 کلا تو سنتی محبت سخت میاد قککنم ازونه البته هر کی به من پیشنهاد رل هم میده خوش ...

😂😂دقیقااا سنتی خیلی سختتره… 

به قول تو رل ام همینطور. خوشحالم که یکی همدردی میکنه باهام😂

من نیز به درد تو دچارم 

خوشمم بیاد خیلی سریع تجدید نظر میکنم و رد میکنم الانم یه هفته  10 روزه که خواستگار ندارم چون قبلش چن تا پشت سر هم اومدن الانم که هیچی 

تازه این که خوشم از اینا نمیاد نیست جدیدا از هیچ کس خوشم نمیاد از هیچ آدمیزادی 🤦😂

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

منم مثل تو بودم هیچکی ظاهرش به دلم ننشست و مدام تو ذهنم مقایسش میکردم شوهرمم که انتخاب کردم عادی بود خنثی بودم نسبت بهش اونطور که مخاستم به دلم ننشسته بود ولی ازدواج کردم و الان واقعا دوسش دارم و عاشق ظاهرشم و خیلی به دلم نشسته هیچ وقتم مقایسش نکردم. بنظرم اگه یه نفر با ظاهر عادی بود انتخاب کن البته معیاراتم داشته باشه 

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده