2777
2789
عنوان

بنظر شما تقصیر کی بود؟

266 بازدید | 23 پست

طولانیه بخونید 

من حامله هستم ..با شوهرم رفتیم سونو دکتر نیومدسونو گرافی تو شهر ما نبود  ..شوهرم باید ساعت۱ونیم میرفت سر کار زود برگشتیم گشنه تشنه 

من تو خونه گفتم گرسنه هستم دیدم شوهرم غیب شد بعد نیم ساعت از خونه مادرش یه غذایی آورد که من دلم نمیشد سفره رو پهن کرد گفت بیا خانم بخوریم گفتم من نمیخوام شما با دخترت بخور من فوقش تخم مرغ میخورم 

گفت یعنی چی بیا گفتم نمی‌خوام آقا

یهو لباسای کارشو‌تنش کرد گفت منم نمی‌خوام !!تا تو نخوری منم نمی‌خورم ..گفتم وا حامله ام حالم بد میشه نمی‌خوام گفت خودت گفتی گرسنه ای 

گفتم از اینا دلم نمیشه گفت نه پس منم نمی‌خورم میرم سر کار گفتم واه خوب بخور هی ادامه داد آخر شمجبور شدم داد بکشم بابا نمیخوام دلم نمیشه اون می‌گفت اره صداتو ببر بالا جیغ بکش گفتم منم چند مشت زدم سر دلم گفتم ای خدااا منو کشتی نمی‌خوام بشین بخور سر کار میمیری دیدم نه بابا داره می‌ره منم قابلمه رو برداشتم تمام غذاها و ریختم بیرون یهو برگشت چیکار می‌کنی من میخواستم بخورم گفتم  برا غذایی که اشکمو در آوردی خوب دلت میشه بخوری.که اونم رفت و بعد چند ساعت پیام داد خیلی بدی خودت میدونی ..نمی‌دونم تقصیر کی بوده😥

ولی حقیقتا چون تو شهر به فکر غذا نشد بدم اومد و بعدش غذای مادرشو دیدم دلم نکشید ..

خدایا شکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه توووو

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

خب میگفتی درست ادم حاملس طبیعیه ی سری چیزا دلش نکشه

اگ قبول نمیکرد

میرفتی پیشش مینشستی ی لقمه کم میزاشتی دهنت اوق میزدی الکی بعد میرفتی میگفتی نمیتونم بخورم نی نی خوشش نمیاد