2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا این روش ها یه نوع روش کمکی برای چربی سوزیه یعنی حتما باید ورزش کنی همنجوری نتیجه خوبی نمیده

من مربی ورزشی اما اصلا نمیتونم برم کار کنم الان دور شکم ۹۴ شده انگار غم بزرگی دارم دلم برا اون روزا و هیکل خوب تنگ شده 

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔
من مربی ورزشی اما اصلا نمیتونم برم کار کنم الان دور شکم ۹۴ شده انگار غم بزرگی دارم دلم برا اون روزا ...

دیگه خودت واردی پس  اگر زیاد حال و حوصله نداری صبح ها برو یه ساعت بدو خیلی نتیجه میده البته تغذیتم باید حواست باشه

دیگه خودت واردی پس  اگر زیاد حال و حوصله نداری صبح ها برو یه ساعت بدو خیلی نتیجه میده البته تغذ ...

نه عاااشق ورزشم اما دوتا دارم الانم همه جا انفولانزا هممون گرفتیم نمیتونم برم باشگاه کسی نیست بگیردش برم پیاده روی گفتم برم با دستگاه تا گنده تر نشدن

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔
نه عاااشق ورزشم اما دوتا دارم الانم همه جا انفولانزا هممون گرفتیم نمیتونم برم باشگاه کسی نیست بگیردش ...

حالا چون خودت مربیی میگم یه سری بند تی ار ایکس هست اونا برای خونه طراحی شدن میوفته پشت در  میتونی با اونا تمرین کنی اینا بهترن من خودمم دوساله ورزش میکنم ولی هنوز یه جاهایی چربی دارم خیلی دنبال اسکالپشور بودم یا میخواستم حتی مزو کنم ولی دیگه دکتر گفت روش کمکیه در کنار ورزش جواب میده بیخیال شدم پولشو گذاشتم مکمل گرفتم کلا اولو اخرش یا باید جراحی کنی که خیلی عوارض داره بعدشم بری ورزش کنی که چربیات بر نگردن یا از همون اول ورزشو بچسبی

حالا چون خودت مربیی میگم یه سری بند تی ار ایکس هست اونا برای خونه طراحی شدن میوفته پشت در  میتو ...

افرین ورزش بهتره .کوفت بگیرن یا کرونا الانم انفولانزا من عاااشق بدنسازی هستم آلن ۴روز صبحا تو خونه ورزش میکنم اما هیچی باشگاه نمیشه

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔