2777
2789

بچه ها خیلی ناراحتم.هرچی پیگیری کردم درست نشد

منو همسرم انگار حکم دست و پا و بدن همدیگه رو برای هم داریم

انگار وقتی پیشمه خودمو میبینم..انگار تخیلاتمه..نه یک فرد غیر هم جنس.. حس و گرایش زن و شوهری مثل قبلنا بهم نداریم. 

این همه تو مجردی خیال پرداز بودم و پر از احساسات و هیجان های نوجوانی ولی الان نسبت ب هم اینجوری شدیم.. 

اون بیشتر.. سرد سرد... میگه اخه تو خودمی!!! من چجوری مثلا فلان کار رو کنم! خیلی ناراحتم.. 

دوستم برای حل شدن مشکلم دعا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله ازدواج کردید از،اول همین بودید؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

نه واقعا جدید بود برام که بگه چون خودمی

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓