2777
2789
عنوان

دعوت عجيب به عروسي

3486 بازدید | 92 پست

سلام عزيزان

دوستم منو دعوت كرد عروسيش ولي يه مدل عجيب!!! اول كه زنگ زد گفت عروسيمون خيليييي خودمونيه، بعد گفت ما كارت ديجيتال سفارش داده بوديم كه با قطعي اينترنت، مجبورم به همه آدرس رو اس ام اس كنم! گفت عزيزم اگه ميايد شب بهم خبر بده!!! قطع كرديم من ديدم آدرسي نفرستاد!!! منم ديگه حرفي نزدم! فرداش باز زنگ زد كه ميايد يا نه؟ گفتم آدرسي نفرستادي كه! گفت نه ، گفتم اگه ميايد آدرسو بفرستم! راستش براي آبروي خودم به همسرم هيچي نگفتم ولي انصافا اين رسم دعوت كردنه؟!!! خودش با خواهرش اومد عروسي من و خورد و برد😂😂😂 

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید میخوان به تعداد دقیق مهمونا غذا اینا سفارش بدن اضافه نمونه

خب گلم بازم قشنگه انقدر طرفو بگذاري تو فشار؟ مگه من دعوتش نكردم؟ انقدر بهش گير دادم مياي يا نه!

خب گلم بازم قشنگه انقدر طرفو بگذاري تو فشار؟ مگه من دعوتش نكردم؟ انقدر بهش گير دادم مياي يا نه!

درسته عزیزم ولی تو این گرونی و فشار و اقتصادی و ... حق میدم بهشون گناه دارن

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂
الان هزينه ها بالاست روشم نميشه بگه اينجور ميكنه ،يا نرو يا خيلي پررو تا اخرش بگو ادرس بده و برو ماج ...

والا منم عروسيم ده مدل غذا بود و كلي خرج! سر دو نفر انقد گدابازي نكردم