2777
2789

من داشتم

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت شونه درد میگیره.با سونو که مشخصه

صبح میرم سونو

شکمی یا معمولی؟ 

ببین من شکمم اسپاسم میشه سر دلم درد میگیره نفسم بند میاد فقط وقتی دراز میکشم کمی بهترم حتی برای دسشویی به سختی میرم اونم میرم میبینم لک دارم بدتر استرس میگیرم

چجوری بود علائمت عزیزم؟  توی هفته پنج چجوری بودی

من ۶ هفتگی رفتم سونو واژینال گفت خارج رحمی بوده.سریع باید عمل بشی وگرنه خودتم میمیری.کورتاژ کردن اخر سزارینی شدم.لوله ام ترکیده بود خدارحم کرد

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  

من ازیه پرستارپرسیدگ گفت اسپرمه خودش رفته باتخمکت لقاح گرفته.اخه من تنبلی تخمدان داشتم.

درد داشتی؟ علائمت چی بود عزیزم

اره دلپیچه وحشتناک و جوری که نمتونستم تکون بخورم.نگو شب ترکیده صبح زود رفتم عمل.اره شربت غلیظ زعفران خورده بودم همش لکه بینی داشتم.تو درد دلپیچه نداری؟

دکترت متخصصه یا بسوادی چیزیه.برو سریع عمل نشد ازمایشا و..ببر دکتر دیگه اورژانسی باید عمل بشی.وقت تلف نکن.تازه بمن میگفت ۸هفتگی برو خوبه تااونموقع وانیستادم.لوله چپنو بستن.تازه ببین منو احتمال مجدد بارداری بعدی هست که باز بره توهمون لوله که جنین هست.ببندن بهتره با اونیکی میتونی باردار بشی.دکترم دید ترکیده لوله ام  بست .ولی یه زنه بود توبرنامه دیگه

۳سال پیش خارج رحمی بوده اقدام نکرده دوباره اقدام کرده دوماه پیش باز خارج رحمی شده بوده.باز تواون لوله اش.برا بعضیا با امپول متروکسات حل وجذب میشه خوب ولی اقدام بعد باز خارج رحمی میشه به احتمال زیاد.برامنو بست راحت شدم ولی بااینکه ناراحتم.برااقدام مجدد باید دوباره عکس رنگی رحم بگیری زیرنظر باشی سرخود اقدام نکن

اره دلپیچه وحشتناک و جوری که نمتونستم تکون بخورم.نگو شب ترکیده صبح زود رفتم عمل.اره شربت غلیظ زعفران ...

دلپیچه یعنی اسهال منظورته؟ نه 

ولی زیر دلم وقتی پامیشم خیلی درد میکنه

وقتی میشینم هم اسپاسم میشه دلم

دلپیچه یعنی اسهال منظورته؟ نه  ولی زیر دلم وقتی پامیشم خیلی درد میکنه وقتی میشینم هم اسپاسم م ...

نه اسهال نه .من وارد ۶هفته ودوروز شدم تحت نظروبستری بودم خوب .همش لک بینی اون سمت رحمم ولوله ام تیرمیکشید جنین بزرگ شده بود .خوب دکترت چی گفته؟

نه اسهال نه .من وارد ۶هفته ودوروز شدم تحت نظروبستری بودم خوب .همش لک بینی اون سمت رحمم ولوله ام تیرم ...

دکتر گفت فعلا زوده برای تشخیص باید استراحت کنی

گفتم شیاف بزارم؟ گفت نه چون اگه خارج رحمی باشه لوله میترکه

حالا من سمت لوله ها و تخمدانم اصلا درد ندارم زیر دلم درد میکنه مثانم زود پر میشه همش نیرم دسشویی لک هم دارم

نمیدونم چکار کنم الان