2777
2789

هی میرم دکتر پوست جوشام خوب نمیشه انگار طلسمه به قران دهمین دکترمه 3 تای اولی گفتن راکوتان آخر به سومی رضایت دادم یه دکتر رفتم داروی دست‌ساز داد صورتم ورم کرد 400 تا راکوتان خوردم بازم بعد 2 سال جوش زدم 😭 دماغم انحراف داشت به قران با خون دل با بی پولی و طلا فروختن عمل کردم بازم کجه😭 دندونام 3 تاش شکست با پول بیمه درست کردم رنگاش آنقدر فرق دارن دندونام زرده اخه چرا من حق ندارم خوشگل شم😔💔 انگار یه چیزی گم کردم تمرکز ندارم... عکس نخواید ازم چون همش با فیلتره یدونه با دوربین خود گوشی ندارم الانم تو وضعیتی نیستم عکس بگیرم... 

ناموسا لایک نکن 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صورتم خیلی جوش های بد و بزرگ زیرپوستی میزد یبار رفتم حجامت دیگه صورتم جوش نزد خیلی خوب شد

صد سال بعد از مرگ من گر بگشایی قبر من خواهی شنید از قبر من 《دوست دارم قرمزمن》❤️‍🩹🫂🥲
روی اعتماد بنفست کارکن تا قیافت 

وقتی کار میکنم خودمو جمع میکنم دوباره یه از خدا بی خبری میاد میگه بینیتو عمل کردی؟ یکم کجع

دکتر نمیری چرا؟ جوشات زیاده دندوناتو مسواک بزن و.... من خیلی رو قیافم حساسم خیلی ولی اصلا خوب نمیشم 😔

ناموسا لایک نکن 😐
دماغت میرفتی پیش دکتر دعوا میکردی تا درس کنه.مگه الکیه کلی پول میگیرن 

وقت گرفتم برم ولی از این دکتراست که نمیگه ماستم ترشه واسه ترمیمی هم دوباره پول میخوان دیگه 😭

ناموسا لایک نکن 😐
وقتی کار میکنم خودمو جمع میکنم دوباره یه از خدا بی خبری میاد میگه بینیتو عمل کردی؟ یکم کجع دکتر نمی ...

پس دهن بینی دو بار جوابشون رو بده دیگه کاری بهت ندارن 

برای خودت زندگی کن

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

من صورتم خیلی جوش های بد و بزرگ زیرپوستی میزد یبار رفتم حجامت دیگه صورتم جوش نزد خیلی خوب شد

حجامت از لگنم رفتم بازم هیچی... چه روتین پوستی هایی داشتم خداییش همش گرون گرون بازم افاقه نکرد مشکل هورمونم ندارم

ناموسا لایک نکن 😐
عزیزم ما آدما چشممون به هرچی عادت کنه فک میکنیم زیباست توام زیبایی چون خالقت زیباست ولی وقتی ذاتت دل ...

ذاتم بد نیست فقط عصبیم زود از کوره در میرم درکل دوست ندارم خودمو اصلا دلمم به حالم میسوزه که خودمو نمیخوام چون ظاهرمو دوست ندارم 😞

ناموسا لایک نکن 😐
حجامت از لگنم رفتم بازم هیچی... چه روتین پوستی هایی داشتم خداییش همش گرون گرون بازم افاقه نکرد مشکل ...

حجامت کمر برو و گلو

صد سال بعد از مرگ من گر بگشایی قبر من خواهی شنید از قبر من 《دوست دارم قرمزمن》❤️‍🩹🫂🥲
پس دهن بینی دو بار جوابشون رو بده دیگه کاری بهت ندارن  برای خودت زندگی کن

اکثرا غریبن کسایی که اینجوری میگن مثلا دیروز تو مشهد بودم یکی برگشت گفت بینیتو عمل کردی کجه خدایی ریختم یعنی آب شدم اون لحظه

ناموسا لایک نکن 😐
اکثرا غریبن کسایی که اینجوری میگن مثلا دیروز تو مشهد بودم یکی برگشت گفت بینیتو عمل کردی کجه خدایی ری ...

میگفتی ممنونم از نظرتون ولی من نظر نخواستم 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦