2777
2789

بچه ها لطفااا بخونین همشو و حتی اگه یه ایده کوچولو به دهنتون رسید بهم بگید

دبیرمون بهمون ی شعر داده و گفته با سه شکل اصلی ( مربع دایره مثلث ) تصویری بکشیم ک مفهوم این شعر رو برسونه

شعری ک داد اینه

به سراغ من اگر می آیی

نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد

چینی نازک تنهایی من…

و گفت ک با دایره مثلث مربع تهاجم رو نشون بدین

در مورد هر کدوم اگه ایده ای به دهنتون رسید لطفا لطفا بهم بگین واقعا نمی‌دونم چیکار کنم هیچی ب ذهنم نمی‌رسه😔

اگه بتونین کمکم کنید واقعا ممنون میشم🥺🦋💙

عزیزم چه رشته ای هستی😐😂

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیزایی آدم می‌شنوه 

ما هم یه دبیر ریاضی داشتیم می‌گفت دنیای بدون ریاضی رو نقاشی کنید ما هم خودمونو کشتیم ولی آخرش یه برگه سفید آورد و گفت دنیای بدون ریاضی اینه 😐

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
مربع به سراغ من اگر می ایی دایره نرم و اهسته بیا مثلث که مبادا ترک بردارد دایره چینی نازک تنهایی ...

عزیزم باید طوری بکشم ک ترکیب این مربعا دایره ها اینا یه تصویر بشه و مفهوم شعر رو برسونه واقعا موندم🤦🏻‍♀️

چه چیزایی آدم می‌شنوه  ما هم یه دبیر ریاضی داشتیم می‌گفت دنیای بدون ریاضی رو نقاشی کنید ما هم ...

جرررررر😂😂😂

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️