2777
2789
عنوان

داروخانه دزد...

151 بازدید | 14 پست

سلام خیلی دلم گرفته..

همینطوریه ک پولامون برکت نداره.دوبار همسرمو فرستادم داروخانه اینا هم ک دیدن جلد دارو برده فک کردن نمی‌فهمیم دوبرابر قیمت حساب کردن.من همون دارو جای دیگه قیمت کردم حتی توی داروخانه آنلاین زدم.

رفتم اونجا مسئول آقایی ک بوده صدا کرده ک منو بندازه بیرون از داروخانه.

بقیه آدمایی ک اونجا بودن ک هیچی...

چقدر بی تفاوتی نسبت ب همدیگه چقدر دزدی

الهی و ربی من لی غیرک♥️♥️♥️
چی گفتی که انداخته بیرون

اول خودم دوباره همون دارو خواستم رفته آورده گفتم این قیمت نیست تازه دارویی ک آورد گفت نه این خارجیه بعد رفتش همونی ک دیشب شوهرم گرفته آورده میگه این ارزونتره.بعدا گفتم شوهرم اینو گرفته اینو میگی ارزونتره.بعدا گفتم این اسمش دزدیه گفت دهنتو ببند آقای فلانی بیا این خانم بنداز بیرون زنگ بزن پلیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجان بازار دارو آشفته است.  حتی خود داروخونه دار هم این روزا مجبوره دارو رو با قیمتی بالاتر ...

دلیل نیست ک دوبرابر بفروشه.بعدا ک میریم میگیم فحش بدن بندازن بیرون.اخه ۱۰ تومن گرونتر نه ۵۰ تومن اونم واسه مایی ک شوهراشون کارگره

چه دارویی، چه قیمتی....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عقب مونده بوده ذهنتو درگیر نکن

بخدا اونقدر ک جنبه روحیش تاثیر گذار بود پولش مهم نیست.چه وضعه مملکت اون بدبختی ک سر سرراه وامیسته ک آیا در هفته دو روز ب عنوان کارگر ببرن سر کار یانه اگه این دارو بخواد چی میشه.اونم چی یک دارو ضدسرفه معمولی قیمت ۴۰ تومن ۸۰ تومن حساب کردن

چه دارویی، چه قیمتی....

شربت پروسبان ک من داروخانه دیگه ۳۹۶۰۰ داده ۸۰ تومان

یکبار دیگه هم قرص جلوگیری هر ورقی ۸۰۰۰ تومنه داده بود ۱۶هزار

تورو خدا فک نکنین یک وقت این پولا برای من مهم بوده نه اتفاقا زنگ زدم ۱۹۰ شکایت گفتم میخوام اطلاع رسانی عمومی کنم.نکه دنبال پس گرفتن پولم باشم

شربت پروسبان ک من داروخانه دیگه ۳۹۶۰۰ داده ۸۰ تومان یکبار دیگه هم قرص جلوگیری هر ورقی ۸۰۰۰ تومنه دا ...

قیمت پروسپان ۷۸ هزار تومنه تقریبا....😔

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
قیمت پروسپان ۷۸ هزار تومنه تقریبا....😔  

آره عزیزم دوتا نوع داره اخه میسوزم اول یکی دیگه آورده میگم من ارزونتر خریدم رفته دقیق اونی ک من خریدم آورده میگه این ارزونتره پس چرا گرونتر فروختی

منم همیشه جلد دارو رو میبرم...دلیل نمیشه طرف فک کنه نمیفهمم... 

چمیدونم به چه دلیل خودم میرم میخرم اسم دارو میگم قیمت مصوب میده شوهرم ک دوبار رفته جلد برده یا پیامک ک من اسم دارو گفتم نشون داده دوبرابر حساب کرده

...شما باشی چی فکر می‌کنید.چون شوهرم کت و شلوار تنش نداشته یا ماشین زیر پاش باید اینجوری حساب کنن.اون خانومی ک گرون فروشی کرده بود ک سریع رفت پشت قفسه داروها.یک نفر دیگه جواب منو داد تازه میگم شکایت میکنم میگه من خودم مسئول بازرسی داروخونه هام...😏😏