2777
2789

سلام توروخدا کمکم کنید بچم نزدیک بیس روزه سرفه میکنه اول خشک بود بعد بزدم دکتر بعد چرکی شد ازیترو دادن خوب نشد عکس از ریش اونم مشکلی نبود ویروسی بود اما باز ازیترو داده خوب نمیشه چرا بعد اسپری و دمیار دهانی داد گفت آسمه ،اونو میزنم کمتر شده بهتر نشده ،به نظر شما چیه ما خودمونم یکماهه درگیر سرفه اییم خوب نشدیم ،ب نظرتون آسمه توروخدا از تجربه هاتون بگید 

نه کم کم میره اگر عکس ریه مشکلی نبوده دیگ نگران‌نباش عوارض مریضیشه

عزیزم‌پس کی اخه دلم‌براش میسوزه هنو خوب نشده چون خودم سرفه میکنم‌تمام سینم درحد مرگ درد میکنه مییگم‌نکنه بچم اینجوری درد میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌پس کی اخه دلم‌براش میسوزه هنو خوب نشده چون خودم سرفه میکنم‌تمام سینم درحد مرگ درد میکنه مییگم‌ ...

اخه بعضی بچها عوارضش و دوماه داشتن الان کمتر نشده؟

اگر ک فک میکنی روبه بهبوده خیالت راحت

اخه بعضی بچها عوارضش و دوماه داشتن الان کمتر نشده؟ اگر ک فک میکنی روبه بهبوده خیالت راحت

اره کمتر شده ،عزیزم مرسی ،فقط بخوام  تاپیکایه جدیدی مثل موضوعدخودم بخونم چ جوری بگردم ؟جدید میخوام باشه ،چون فک نکنم این تنها سوال من باشع شاید قبلا پرسیدن

اره کمتر شده ،عزیزم مرسی ،فقط بخوام  تاپیکایه جدیدی مثل موضوعدخودم بخونم چ جوری بگردم ؟جدید میخ ...

همین موضوعارو تو سایت جستجو کنی می بینی دوست عزیز

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

بچه منم تا چند ماه خر خر داشت بعد خود به خود خوب شد فقط یک قطره بینی دکتر داده بود و خونه را رطوبتی نگه دار.شیر بهش زیاد بده گلوش خشک نشه.خوابیده هم بهش شیر نده یعنی بغلت بگیر یکم شیب داشته باشه سرش بالاتر باشه