2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قدامی ام جفت هم پایین سرکلاژم شدم😭 استراحت مطلقم🥺

عزیزم خیلی مراقب خودت باش من هنوز نرفتم دکتر ولی روی واژنم خیلی تیر میکشه نکنه برای اونا رفتم بهداشت فقط گفتن نزدیکی نداشته باش جفتت پاییه خیلی ترسیدم چه مراقبت هایی برلی شما نوشتن؟

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
من قدامی ام، یعنی جفت جلو هست، سمت شکم معنی لولاینگ رو نمیدونم پایین بودن ربطی به قدامی و خلفی ندا ...

اها فک کردم ربطی داره گلم سنو ان تی که رفتم نوظته جفت قدامی لولاینگ منم نمیدونم لولاینگ چیه 

عزیزم خیلی مراقب خودت باش من هنوز نرفتم دکتر ولی روی واژنم خیلی تیر میکشه نکنه برای اونا رفتم بهداشت ...

من استراحت مطلقم فقط برا دستشویی رفتن بلند میشم

و اینکه ظهر نهار دخترنو گرم کنم همین

ایستادن طولانی مدت، راه رفتن زیاد، حتی دوش گرفتن با فاصله زمانی کم برام ممنوعه🥺

چند هفته ای شما؟

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
منم هم جفتم قدامیه هم پایین بود تو سونو ان تی نشون داد ک پایینه ی ماه مراعات کردم کارسنگین نکردم تو ...

ببخشید من عکس سنوم رو بفرستم هیچ جا ننوشته که پایینه فقط نوشته قدامی لولاینگ بهداشت رفتم گفتن جفتت پایینه ترسیدم بعد ما یکی دو هفته دیگه اسباب کشی داریم کارامم زیاده فقط کارای خودم نیست منزل مادرشوهرمم تمیز میکنم مادرشوهرمم گفت اگه خون نداری خطر نیست خودم خیلی میترسم

اها فک کردم ربطی داره گلم سنو ان تی که رفتم نوظته جفت قدامی لولاینگ منم نمیدونم لولاینگ چیه 

سرچ کردم، یعنی جفت پایینه اما سر راهی نیست

نزدیکی نکن، کار سنگین نکن، اصلا به شکم فشار نده یا چیزی مثل بشقاب روش نذار، رو شکم نخواب

استراحت کنی کم کم میاد بالا، خطرناک نیست، باید مراعات کنی فقط

ببخشید من عکس سنوم رو بفرستم هیچ جا ننوشته که پایینه فقط نوشته قدامی لولاینگ بهداشت رفتم گفتن جفتت پ ...

منم سونورو بردم پیش دکترم گف ک جفتت پایینه منم تو سونو ندیدم 

وای مگه جفت پایین خونریزی داره ک خون بیاد ازت

نمیشه اسباب کشیو برای ی ماه دیگ عقب بندازی کارسنگین واست خطر داره اگ بچت واست مهمه نکن اینکارو

من استراحت مطلقم فقط برا دستشویی رفتن بلند میشم و اینکه ظهر نهار دخترنو گرم کنم همین ایستادن طولان ...

فردا میرم تو سیزده هفته گلم شما چند هفته ای؟ من کارام خیبی زیاده هرروزم خونه ی مادرشوهرمو تمیز میکنم یکی دو هفته دیگه اسباب کشی هم داریم مال واحد خودمون رو میبریم بغد که تموم شدم از کارام باید برگردم وسیله های خونه ی مادرشوهرمم هرچی داره بشورم کارتن پیچ کنم مال اونا رو هم ببریم واحد خودشون میترسم ضرر داشته باشه بهداشت بهم گفتن نزدیکی نکن فقط همینو گفتن هنوز دکتر نرفتم میشه من سنو رو بفرستم ببینی کجا نوشته پایینه جفت چون فقط قدامی لولاینگ نوشته 

ببخشید من عکس سنوم رو بفرستم هیچ جا ننوشته که پایینه فقط نوشته قدامی لولاینگ بهداشت رفتم گفتن جفتت پ ...

وای اصلا این کارو نکن

منم هفته ۱۰ با اینکه جفت پایین نبود، کار تمیزی خونه انجام دادم، ضربه خورد به شکم ام، از پشت جفت خونریزی کرد شدید

ی‌ ماه استراحت مطلق بودم و روزی ۲ تا شیاف

مثل شما اثاث کشی داشتم، ۲ ماه انداختم عقب

حتی از سرکار مرخصی گرفتم

دور از جون نباید به خونریزی بیفتی که بعدش بخوای رعایت کنی

تازه تو اثاث کشی هم من کار نکردم بقیه کمک کردن، هنوزم وسایلمو کامل نچیدم

سرچ کردم، یعنی جفت پایینه اما سر راهی نیست نزدیکی نکن، کار سنگین نکن، اصلا به شکم فشار نده یا چیزی ...

اها باشه گلم ترسیدم مرسی مهربون . این مدت کارامون زیاده نمیدونم چیکار کنم از اقدامم تا الان فقط به پهلو چپ خوابیدم با اینکه قبلا رو شکم میخوابیدم شده شبا از درد گوش بیدار شدم ولی باز به پهلو چپ خوابیدم نزدیکی هم از اقدامم تا الان نداشتم اثلا ولی کارام زیاده

منم سونورو بردم پیش دکترم گف ک جفتت پایینه منم تو سونو ندیدم  وای مگه جفت پایین خونریزی داره ک ...

نمیدونم مادرشوهرم اینو بهم گفت گفت نترس اثلا چیزی نیست من دخترم خونریزی کرد باز بچش سالم موند . نمیشه گلم سنگین بلند نمیکنم اما مرتب جلوی ظرف شویی دارم میشورم و بعد خشک میکنم یکیو گرفتم خونه رو تمیز کنه خودمم باهاش مشغول بودم .