2777
2789

بچه لطفا اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید.یکی از دوستام پریروز برای اون یکی دوستم پیام فرستاده و گفته مراقب خودت باش ببخشید وقت نکردم بیام ببینمت خدافظ .

حالام هیچ خبری ازش نیست اون دوستمون زنگ میزنه خطش میگه مشترک مورد نظر خارج از کشور میباشد و ب دلیل نداشتن اعتبار تماس امکان پذیر نیست دقیقا یادم نیست ولی همچین چیزی میگه.

تماس های خارج از کشورم ک میدونید از هر دو طرف شارژ مصرف میشه.

من و بقیه دوستام زنگ میزنیم بوق اشغال میزنه.

حالا من واقعا نگرانشم.امیدوارم شوخی کرده باشه چون میدونم اگه خارج از کشورم باشه مهاجرت نکرده حتما پناهنده شده و خودتون میدونید مراحل پناهندگی چقد خطرناکه این دوستمم خیلی کله شقه ازش بعید نیست.تازه اگرم موفق بشه خیلی دلم تنگ میشه براش ک دیگه نمیتونم ببینمش😭😭

حالا با توجه ب اینکه زنگ میزنیم برای دوستم اون پیغام میگه و برای بقیه بوق اشغال میزنه نظر شما چیه؟

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد استارتر دوستت پیدا شد؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اره مرده شورشو ببرن رفته بود آلمان خوش گذرونی بعد دو ماه ک پولاشو ب فنا داد برگشت.همین دیشبم پلاس بو ...

🤣🤣🤣

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰