من پدرم چندین بار به مادرم خیانت کرده دو بار فهمیدم ولی نتونستم به مادرم بگم چون قلبش اینا درد میگیره دیگه نگفتم دوباره دیدم و نتونستم نگم و به مامانم گفتم مدرکشم نشون دادم الان بابام هرچی از دهنش درومده به من میگه که تو چون لامن اینکاری کردی فلان کارت جور در نمیاد،اخه چه ربطی داره تو داری خیانت میکنی بمنچه من کاقن نمیتونستم بزارم مامانم همش گول حرفاشو بخوره،اصلا پول خرج ما نمکیکنه پدرم،مامانم خودش کارمیکنه واس من چیزی میخره من ایچ پشتوانه ای به غیر از مادرم ندارم چون پدرم اصلا به منو مامانم توجه نمیکنه حتی یک قرون،به من حق یدین هروقت میبینمش حالم بد بشه یاد خیانتاش بیوفتم،بنظرتون چیکارکنم متمرکز بشم رو کار خودم واصلا توجه نکنم بهش،بعضی موقع ها احساس خفگی دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسن منی و پدرمنم خیانت کرده...منه عقدی جلوی اینهمه ادم مامانم چقدر وقت تحملل کرد دیگه نتونست الان خونه مامان بزرگم هست...باعث سرافکندگی منه بابام! منی که وضع مالیم خوب نیست تا الان به مامانم یک تومان خرد خرد دارم بتونه خرج خودش رو خواهر کوچیکم بده...تو وضعیتت خیلی بهتر منه...
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
به اعداد ابجد اعتقاد داری؟ من یه محاسبه ای تو نت دیدم که میگفت در اینده خیانت میکنن یا خوشبخت میشن. ...
چجوری باید بگیریم
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤