2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزشنبه به شوشوزنگ زدم سرکاربود پشت گوشی دادزدمنم دادزدم گفتم دادنزن چته اونم پشت گوشی گفت بیشعورخفه شوقطع کردبعدشم که اومدخونه داییش خونه مابودحرفی نشدتاشب که اینارفتن موقع درازکشیدن پاماگذاشتم روکمرش پاماپرت کرداین طرف منم ناراحت شدم گریه کردم'صبح سرکاررفتنی هم بدون خداحافظی بوس رفت غروبم اومدخواستم بغلش کنم نذاشت شب بایداقدام میکردیم کیتم مثبت شده بودبهش گفتم گفت نمیخوام گفتم یعنی چی خودت فکربچه روانداختی توسرم حالا میگی نه گفت آره اصلاتا۱سال نمیخوام بچه داربشم بچه داربشم که چی که بدازاون برام دم تکون صبح رفتنیم فقط یه خدافظی کردرفت
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
خیلی اعصابم خورده راستی قبل ازاینکه بهش بزنگم بهش اس داده بودم که ازت بدم میاددوست ندارم باشوخی که ببینم چیکارمیکنه زنگ زدنیم ازم پرسیدگفتم شوخی کردم ببینم چیکارمیکنی
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
جدی میگما.مردا مدلشون اینجوریه وقتی ناراحتن هرچی بیشتر بری سمتشون بیشتر تورو پس میزنن.برعکس ما خانوما.اگه میومد هیچی نمیگفتی و کاری نمیکردی بهتر بود
خدایا شکرت نگهدار نفسم باش...