2777
2789
عنوان

خانمهت کسی خودشو بیمه زنان خانه دار کرده ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 60 پست
چطوریه ؟؟؟ماهی چند ؟؟؟ چند سالتونه ؟؟

۳۵ سالمه.  بعدا حقوق بازنشستگی میگیری دیگه.   من پوشش درمانشو نگرفتم چون تحت پوشش بیمه شوهرم هم هستم.   

و اینکه بهتره یک سال آخر‌ حداکثر مقدارو بپردازیم.  چون حقوق بازنشستگی فقط طبق پرداختی ِ سال آخر حساب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه توضیح بدین ؟؟

ببین مثل بیمه ای هست که وقتی سرکار میری واست میریزن.

منتها شما آزاد میریزی.

سه نوع هست.۱۲ درصدی ۱۴ درصدی ۱۶ درصدی .

فرقشون اینه که مثلا ۱۲ درصد فقط حقوق بازنشستگی میگیری بعد ۳۰ سال.

۱۴ درصد اگه خدایی نکرده فوت کردی به بچت حقوق میدن.

۱۶ درصد هم حق از کارافتادگی هم میدن.

من خودم ۱۴ درصد رو انتخاب کردم.۵۸۰ هزار تومن میریزم

۱۲ درصد فکر کنم ۴۸۰ باشه ۱۶ درصد هم ۷۰۰ هزار میریزن هر ماه.

و اینکه چند سال دیگه خواستی سرکار بری اون چند سالی که خودت ریختی واست سابقه حساب میشه.

۳۵ سالمه.  بعدا حقوق بازنشستگی میگیری دیگه.   من پوشش درمانشو نگرفتم چون تحت پوشش بیمه شوه ...

ممنونم .ماهی چند می گیرن ؟؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
ببین مثل بیمه ای هست که وقتی سرکار میری واست میریزن. منتها شما آزاد میریزی. سه نوع هست.۱۲ درصدی ۱۴ ...

الان چند ساله پرداخت می کنین از اول هم ۵۸۰ بود ؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
مبلغش بالاست نمیدونم چه فکری کردن زن خانه دار درامدش چقدره که بخواد این همه پول بیمه بده

دقیقا منم میخواستم ولی چون مبلغش برام بالابود نتونستم چه بیمه ای خوبه به نظرتون که برای پیری  وبازنشستگی خوب باشه؟؟

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
آره من ماه پیش بیمه کردم.از ۵۸۰ شروع میشه هر سال ۱۴ درصد اضافه میشه به این پول تا ۳۰ سال

از۳۵سالگی بیمه کنیم. که ۵۰سالگی برسیم ان شالله 

۲۰سال تکمیل بشه 

شما الان ۱۲درصد زدی؟ 

سال اخر رو ۱۸بزنی اره؟