2777
2789

طبق نمودار و تحلیل ها صد درصد

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
از نظر من طلا تا ۳ سال آینده گرون نخواهد شد حدودا ۲۰ درصد هم ریزش قیمت داریم

طلا بهترین سرمایه بلند مدت هستش

کی بوده طلا ریزش داشته باشه جوری که همه چیو نابود کنه؟ 

خورشید درون توست... 💛❤️💗
طلا بهترین سرمایه بلند مدت هستش کی بوده طلا ریزش داشته باشه جوری که همه چیو نابود کنه؟ 

در این که طلا بهترین سرمایه واسه بلند مدت هست هیچ شکی در اون نیس این بلند مدت هم حدودا ۱۰ سال میشه 

اما من دارم راجب دو سه سال آینده صحبت میکنم

بعدشم ۲۰ درصد ریزش خیلی زیاد نیس واسه طلا و نابود هم نخواهد شد

در این که طلا بهترین سرمایه واسه بلند مدت هست هیچ شکی در اون نیس این بلند مدت هم حدودا ۱۰ سال میشه&n ...

خب پس از نظر شما بهترین سرمایه چیه؟

خورشید درون توست... 💛❤️💗
پس کی بخریم ما که پولمون به زمین و ملک نمیرسه

اگر قصد نگه داری طلارو دارید  هر موقع بخرید برد کردید ولی اگر واسه سرمایه گذاری و معامله وارد بازار طلا میخواید بشید الان صعودی در اون نمیبینم

ولی از نظر من نموادار ها و تحلیلا حرف از ریزش قیمت میزنن بی زحمت تحلیلتون رو اینجا بذارید شاید من ا ...

تحلیل شما کوتاه مدت بوده و مقطعی

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️