2777
2789

کسایی  کنکور دادن  لطفا بگن برای اینکه ادم موفق تر بشه  تو. کنکور به چ نکاتی توجه کنه 

مثلا زیاد تست بزنه وووو؟ 

میشه راهنمایی کنید 

عمیق خوندن 

زیاد خوندن 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تکرار و تمرین 

و اینکه اگه تستی رو بلد نبودی هیچ گزینه ای رو نزن. ردش کنی بهتره تا اینکه بزنی و اشتباه دراد

هر سه غلط اگه اشتباه نکنم یه درست رو حذف میکنه

البته دوران ما اونطوری بود الانو نمیدونم

لایک نکن تو رو سر جدت قسم🙂

سه چهارتا نکته میتونم بگم کلا 

اول اینکه دبیر خوب انتخاب کن خیلی تاثیر داره  اگه یکی دوساله با دبیری میخونی و هنوز نتونسته تورو به اون درس علاقه مند کنه عوضش کن 

دوم اینکه اگه تست زیاد نمیزنی میتونم ۹۰ درصد احتمال بدم قبول نمیشی 

سوم اینکه گوشی رو اگه بتونی خاموش کنی بدی دست مادرت عالی میشه 

چهارم اینکه مرور رو یادت نره حتما حتما حتما هر هفته  یک روز و روز قبل آزمون  رو باید مرور کنی 

🙂🙂

حال ندارم تایپ کنم زیاد. خلاصه میگم

1. روش درس خوندن درست و مناسب خودت رو پیدا کن، کتابایی ک مناسبن رو پیدا کن و بعد از اون کاری به حرف کسی نداشته باش و از این شاخه به اون شاخه نپر. یه کتاب خوب و مناسب رو چند بار بخونی بهتر از چندتا کتاب نصفه و نیمه خوندنه

2. ساعت مناسب درس خوندنت رو پیدا کن و بیخود زور نزن ه

ک بیدار بمونی و درس بخونی. من شبا حداکثر دوازده و نیم دیگه میخوابیدم چون شبا نمیتونستم درس بخونم. جاش صبح پا میشدم

3.ازمون و تراز مهمه. اینایی ک میگن نه مهم درصده میخوان ی مرهم بذارن رو زخماشون وگرنه تراز درواقع داره تو رو در مقایسه با دیگران و سختی ازمون میسنجه و اتفاقا مهمه. چون کنکور هم رقابتیه

4. انقد بخون ک به تسلط کامل برسی. تسلط نه یعنی همه رو بتونی جواب بدی. بلکه یعنی انقد سوال دیگه باشی و حل کرده باشی ک در لحظه ک سوالو میخونی بتونی تشخیص بدی بلدیش یا نه. نکه سوالو شروع کنی 5 دیقه وقت بذاری روش بعد ببینی نه انگار بلد نیستی. 

عزیزم فقط یه مسئله اهمیت داره خوب خوندن و چقد خوندن و اینا که اصله اینارو بدیهیه که میدونی اینا هست ولی موفق شدن تو کنکور یه رمز داره حتی من از خرخون ترین بچه هام بهتر تست زدم با این رمز اونم اینکه تمرکزت رو سوالاتی باشه که صددرصد مطمئن باشی میتونی بزنی وگرنه نمره منفی گند میزنه به نتیجت یادت نره نزدن حتی کلا یه درسو نزدن بهتر منفی زدنه هرگز فراموش نکن

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜

اول تسلط به تمام مطالب و شروع تست زنی حتی اگه اشتباه میزنی.

دوم سرعتی تست زدن

سوم کم نیاوردن مداوم خوندن.

چهارم توکل بر خدا و واگذاری نتیجه به خودش.

انشاءالله موفق و شاد باشی عزیزم ❤️

حال ندارم تایپ کنم زیاد. خلاصه میگم 1. روش درس خوندن درست و مناسب خودت رو پیدا کن، کتابایی ک مناسبن ...

کاملا عالی گفتی مخصوصا مورد اخر خیلی به دردش میخوره

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜