هر چند وقت یه بار برای اصلاح صورت و ابرو و اپیلاسیون بدن میرین ارایشگاه؟🤗♥️
من ک ابروهامو خودم برمیدارم
و چون صورتم حساسه فقط ماهی یه بار برای اصلاح صورتم میرم
شما چی!؟
هزینشم بگید🤔🤭🤍
فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️. هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکنخدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند. و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند! حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489 اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو مینویسم💕
کلا با تیغ ابرو صورتمو اصلاح میکنم، ضخامت موهاهم هیچ فرقی نکرده و نرم نرمه هنوز، الان ۷ ۸ ساله
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اصلا اصلاح نمیرم خودم تیغ میزنم چون ب بند حساسم .ابروهامم چون میکرو کردم فقط زیرشو تمیز میکنم اپلاسیون هم خودم دستگاه اپلیدی دارم تو خونه تمیز میکنم ☺️