2777
2789

من ۳۱ سالمه دیگه دارم میرم تو ۳۲ با هیچکسم رفت امد ندارررریممم فامیلا هم همه دشمن تا الان تو خواستگارامون زدن ابجیمم ۳۶ هنوز مجرد تو شهر کوچیکی هستیم کلاسی نیست برم

دوست دارم شوهر کنم خسته شدم همش خونم

بنظرتون چکار باید کنم ؟؟؟

البته ۵ ساله با کسی هستم که پدرش فقط میگه با برادرزادم یا هیچکس دیگه حق ازدواج نمیدم .

خیلی خستم از وضعیتم دوست دارم ازدواج کنم برم سر خونه زندگی خودم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا دوس داشت باهات ازدواج کنه اولا ک ۵ سال نمیموند اینجوری بعدم هیچ کس نمیتونس جلوشو بگیره این آدم الان به حرف پدرشه ک برا زندگیش تصمیم بگیره مطمئنا بعدهم ازدواج کنین همیشه پدرش دخالت میکنه تو زندگیتون

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

سرکار برو اگر امکانش هست 

باشگاه مخصوصا کلاسهای گروهی مثل ایروبیک و یوگا و ...

یه کلاس ارایشگری اگه دوس داری میتونی بری تو ارایشگاها مشغول شی 

دلنشگاه اگه نرفتی برای لیسانس یا ارشد اقدام کن

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸
دوبار ختم قران هر کاری بگی انجام دادم 

ان شالله زودتر شخص مناسب سر راهت قرار بگیره

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍