2777
2789
عنوان

وسایل خونه

911 بازدید | 13 پست

سلام من وسیله های خونم کلا یا شسکستن یا قدیمی شدن ده ساله ازدواج کردم به همت بچه هام همه چیرم داغون تو اساس کشی هرساله هم همیچیزم خراب شده الان ی پسنداز دارم بنظرتون از کدوم وسیله ها اول بخرم و مهمتره اینکه الان واسه دکور خونه چی مد روزه؟بخرم ترکیب رنگ چیدمان منزلم چطور باشه میخام کلا وسیله هامو عوض کنم؟

ترکیب رنگ نود خیلی قشنگه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

اگه خونت زیر ۱۰۰ متره مبل سلطنتی اصلا نگیر...سعی کن پایه های لوازم چوبیت استیل یا چوب سفید نباشه...رنگ خود چوب خیلی شیکه...و اینکه دکوری خیلی نگیر اگه بچه کوچیک داری

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکیب رنگ طوسی قشنگه میز . میز تلویزیون مد نظره زیاد . مدل فرش . مدل پرده . مدل مبل . مبل راحتی خوبه فرش هم طوسی یا ب اصطلاح رنگ فیلی پرده هم سفید حریر با گل های صورتی با ترکیب طوسی عالییییییه

از مد افتاده؟تو ذهنم بود بگیرم

واي خوشبحالت كاش منم وسيله هامو بريزم بيرون از اول بخرم😂😂😂البته برا من جهيزيه اس تازه اس و واقعا قشنگن ولي خب كيف دارع 

ب نظر من اول خوب بگرد رنگ هاي دلخواهت و سبك دلخواهتو انتخاب كن برا هر قسمت خونه مشخص كن چي لازمه و در چه اندازه اي بعدش خريد كن 

خريداي مهم هم مبل و فرش و پرده و ميز تلوزيون و ناهارخوري و اين چيزاس 

بعدش اگ پولت موند ميتوني چيزاي غير ضروري ك جنبه تزئيني داره هم بخري

سلام عزیزانم، من یک کانال کالاهای لوکس خانه دارم،فوق العاده اس،جدیدترین ساعت های دیواری،ساعت ایستاده، ظروف پذیرایی،اکسسوری خونه، آباژور،تابلو، آینه های دکوراتیو،عسلی و جلو مبلی، کلی چیز دیگه رو می تونی توی کانالم ببینی، تو این گرونی ها، قیمتش هم خیلی مناسب هست، خودمون هم کارگاه تولیدی داریم،نمایشگاه هم برای خودمون هست،اجاره نمیدم اینه که قیمت برام مناسب میفته،منم با قیمت مناسب، در اختیار مشتری می ذارم، لینک کانال رو نمی تونم بذارم چون تبلیغ حساب میشه 

تو ایتا یک جا بنویس serfaareshat@

بعد بفرست برای یک نفر

حالا خودت بزن روش بیا پی وی من، لینک کانال رو بهت بدم.

اگه ساکن کرج هم هستی، بیا مشکین دشت، کریم آباد، بین مقداد ۶و۷صنایع چوب ایران راش

ارسال برای همه ی شهرستان ها، با تیپاکس هم داریم.