2777
2789
عنوان

چکار کنم؟؟

132 بازدید | 8 پست

من ۳۱ سالمه دیگه دارم میرم تو ۳۲ با هیچکسم رفت امد ندارررریممم فامیلا هم همه دشمن تا الان تو خواستگارامون زدن ابجیمم ۳۶ هنوز مجرد تو شهر کوچیکی هستیم کلاسی نیست برم 

دوست دارم شوهر کنم خسته شدم همش خونم

بنظرتون چکار باید کنم ؟؟؟

البته ۵ ساله با کسی هستم که پدرش فقط میگه با برادرزادم یا هیچکس دیگه حق ازدواج نمیدم .

خیلی خستم از وضعیتم دوست دارم ازدواج کنم برم سر خونه زندگی خودم 😔

هیچکس نظری نداره😟

دعا میکنم برات عزیزم. الهی به کسی که میخوای برسی

اگه کلا ازدواج میخوای نماز جعفر طیار بخون

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا میکنم برات عزیزم. الهی به کسی که میخوای برسی اگه کلا ازدواج میخوای نماز جعفر طیار بخون

دوبار ختم قران انجام دادم هر چی بگی خوندمممم نماز جعفر طیار هم خوندم دیگه خستم بریدممم

دوبار ختم قران انجام دادم هر چی بگی خوندمممم نماز جعفر طیار هم خوندم دیگه خستم بریدممم

الهی که خدا به حق همین شب جمعه حاجت روات کنه 

شاید خدا حاجتتو براورده کرده ولی از اونجایی که هر چیزی زمانی داره در زمان مناسب و بهترین شکل بهت میده

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

💜💜💜💜💜

ضمنا باید تیتر تاپیکت این باشه: شوهر میخوامممم تا بیان تاپیکت اینجوری کسی نمیاد😂 حاجت روا باشی😘