👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ممنون عزیزم، معمولا بچه ها چند جلسه ای حرف زدنشون خوب میشه؟
بستگی به مشکل بچه داره عزیزم پسر من از 3 سالگی داره میره هنوزم احتیاج داره چون اختلال اتیسم داره
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بستگی به مشکل بچه داره عزیزم پسر من از 3 سالگی داره میره هنوزم احتیاج داره چون اختلال اتیسم داره&nbs ...
سلام عزیزم. پسر منم کمی تو گفتارش مشکل داره مثلاً به به گ میگه ج. برای همین تو سنجش زده دیرآموز. ولی از نظر هوش اوکیه به نظرت برم آموزش پرورش دوباره میفرستنش سنجش که اونو از سیستم وبرگه سنجش پاک کنن؟
مشکلش حرف زدنشه، انقدرم خانواده شوهرم میگن بچه حرف نمیزنه اینکارو کن اونکارو کن، شیرت سنگین بود بچه ...
یعنی هیچی نمیگه اوا سازی چی داره
سلام عزیزم. پسر منم کمی تو گفتارش مشکل داره مثلاً به به گ میگه ج. برای همین تو سنجش زده دیرآموز.&nbs ...
اگه مشکلش حل بشه و دوباره ازش سنجش بگیرن میشه فکر کنم هر سال اخه قوانین سنجش تغییر میکنه باید از اموزش و پرورش هم سوال کنی