2777
2789

ترس از تنهایی خیلی بده ولی باید بهش غلبه کنم من میتونم مگه نه؟🥲

دیشب یه متن خوندم :در زندگی
همیشه انتخاب هایِ بهتری هست
کافی ست از ترسِ تنهایی
به هر تنی ، تَن ندهی  : https://t.me/joinchat/AAAAAD7hCmwm5aAl-O-H8w

حالا سوال من اینه کدومتون بعد جدایی مورد بهتر براتون اومده که گفتید آخیش حالا حکمت خدارو فهمیدم؟؟ میشه برام بگید بخونم آرامش پیدا کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته؟

چون تو رابطه بودی از تنهایی میترسی یکم بگذره با تنهاییت آشتی میکنی و دوسش خواهی داشت

برای کات کردن ب این فک نکن ک بهترش بیاد اول خودتو دوس داشته باش و تا وقتی ک حس نکردی خودت ب تنهایی از پس زندگیت برمیای وارد رابطه نشو 

میشه برام بنویسی بخونم؟

من ۴ سال با یکی بودم ک کل۴سال رابطمون فقط عذاب بود 

اما چون دوسش داشتم بدی هاشو نمیدیدم 

بدی هایی ک خانوادش بهم میکردنو نبیدیدم 

دخالت های خانوادشو نادیده میگرفتم 

تو دوره دوستی بودیم خانوادش تو همه چیزم دخالت میکردن 

خواهرش بهم میگفت جاسوس .

اومدن خاستگاری بعدک رفتن مادرش همه جا گفت مادر دختره الواته 

پسرشم خیلی بچه ننه بود،مادرش زنگ زد بهم گفت پسرم بدون اجازه من اب نمیخوره خلاصه ک بخوام بگم خیلی طول میکشه

اما خب درکل خوبی هایی هم داشت ک باعث شده بود تو اون رابطه بمونم

دیگه بعد یه مدت نتونستم تحمل کنم جدا شدیم 

بعدش با یه پسری اشنا شدم ک الان میگم کاش از اول با همین اشنا میشدم،خیلی خوبه خیلی درکم میکنه هوامو داره خیلییییی خوبه در هر زمینه ای خوبه روزی ۱۰بار خداروشکر میکنم ک وارد زندگیم شد

بارون اومدو یادم دااااااااااااااادددددد تو زورت بیشتره😔🖤💔🥀
چن سالته؟ چون تو رابطه بودی از تنهایی میترسی یکم بگذره با تنهاییت آشتی میکنی و دوسش خواهی داشت برا ...

اره واقعا انگار این درسیه که باید پسش بدم 

از اون روز پادکستامو گوش دادم باید خودمو بسازم

اره واقعا انگار این درسیه که باید پسش بدم  از اون روز پادکستامو گوش دادم باید خودمو بسازم

همه ما تجربه های این چنینی داشتیم ک قوی ترمون کرده تو ب تنهایی از پسش برمیای مث همه🥰