2777
2789
اخه هر جا بری میخوره به اونجا چند متر خریدی چند شد قیمتش

پارسال خریدم اندازه ۲ تومن فک کنم ۸۰ متر اینا خریدم چون چاره نداشتم کفش سیمان بود 

امسال هم وومدیم یه خونه دیگه تقریبا اندازه شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال خریدم اندازه ۲ تومن فک کنم ۸۰ متر اینا خریدم چون چاره نداشتم کفش سیمان بود  امسال هم وو ...

اهان نه خونه ما کلا سرامیکه فقط سرده الان پاهای بچم یخه 

من مستاجرم اما هر خونه اي ميرم خوب كف اش سنكه موكت نميخواد ديگه  وسيله هم عادي بر اساس نيازم م ...

الان دیگه باید دنبال خونه آیی باشیم که پولمون برسه تا پیدا کردیم به قیمتمون نگاه نکرده قولنامه کردیم 

اگه سنگ يا سراميك يا پاركت باشه ك موكت نميخواد بقيه چيزا رو هم بسته ب احتياج و كم و كثري بايد كم و ...

شما خونتون سرامیکه سرد نیست میگم شاید موکت کنم گرم بشه پرده رو چی تازه میخرید

شما خونتون سرامیکه سرد نیست میگم شاید موکت کنم گرم بشه پرده رو چی تازه میخرید

ن سرد نميشه خوبه كلا ٣ ماه زمستونه بعدش اوكي ميشه هوا 

پرده هم اگه چيزي داري ب خونه ميخوره همون و بخر اگه ن چاره اي نيست بايد بخري ولي باز لازمت ميشه دور ك نميندازي 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون

کلا برای خونه مستاجری معمولا فرش بزرگ نخرین 9متری بهتره. سرویس چوب و دکوراتیون بیشتر سبکای مینیمال باشه. پرده حریر ساده و شیک بگیرید 

نعمت هایتان را بشمارید :)))))
ن سرد نميشه خوبه كلا ٣ ماه زمستونه بعدش اوكي ميشه هوا  پرده هم اگه چيزي داري ب خونه ميخوره همو ...

اره آدم نگه خونه خودش نیست نمی‌دونم چرا من دلم نمیاد چیزی بخرم میگم خونه خودم نیست که وای نمیدونی مغزم سوت میشه نمی‌دونم چیکار کنم آخه نشیمن بزرگه نمیشه با 4تا فرش خونه رو پوشوند

کلا برای خونه مستاجری معمولا فرش بزرگ نخرین 9متری بهتره. سرویس چوب و دکوراتیون بیشتر سبکای مینیمال ب ...

فرش های من 9متریه ولی اینجا کمه خونه قبلیم زیاد بود اصلا نمیشه که

اره آدم نگه خونه خودش نیست نمی‌دونم چرا من دلم نمیاد چیزی بخرم میگم خونه خودم نیست که وای نمیدونی مغ ...

خوب سراميك ك شيكه زمين ك نبايد پر باشه ديگه از مد افتاده همه رو ميپوشنن

پرده هم بخر انشالله چند سال همينجا ميموني بعدشم جايي بري امكان داره بهش بخوره دور انداخته نميشه 

خودت لذت ميبري 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
فرش های من 9متریه ولی اینجا کمه خونه قبلیم زیاد بود اصلا نمیشه که

خوبه یک فرش قسمت نشمین و مبلا، یک فرش هم قسمت ناهار خوری خیلیم شیک میشه

نعمت هایتان را بشمارید :)))))
خوب سراميك ك شيكه زمين ك نبايد پر باشه ديگه از مد افتاده همه رو ميپوشنن پرده هم بخر انشالله چند سال ...

پسرم کوچیکه نمیدونه گریه می‌کنه که من پاهامو رو سرامیک نمی‌زارم فرش پهن میکنم زیر پاهاش که گریه نکنه