2777
2789
عنوان

بچه ها شما که خانه بزرگ دارید چطوری با بچه به تمیز کاریش می رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 30 پست

منکه یکی دوبار اومد کمک کارم بیشتر شد و منم کاراشونو قبول ندارم،هر روزی که حوصله دارم یه جا رو تمیز میکنم،البته حال پذیراییم همیشه تمییز

الهی خواسته هامون بشه داشته هامون،آمین💞
بله ۱۱۰۰متر حیاطمه ۴۰۰متر خوده خونه

ماشاالله ایول چ بزرگه دست تنهایی ک نمیشه

خونت ویلاییه اره

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه یکی دوبار اومد کمک کارم بیشتر شد و منم کاراشونو قبول ندارم،هر روزی که حوصله دارم یه جا رو تمیز ...

چجوری کارت بیشتر شد

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...

من خونم بزرگ نیس 

دویست متره 

تازه بچم ندارم 

جالبه حالم ندارم تمیزش کنم 😂😂😂😂😂

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
بله ۱۱۰۰متر حیاطمه ۴۰۰متر خوده خونه

عزیزم 💖

من عاشق خونه بزرگم .خونه ی شهرستانم خود خونه ۲۵۰متر بود حیاطشم بزرگ بود ولی متراژشو نمیدونم ولی خیلی لذت میبردم اما الان اومدیم یه شهر دیگه ۱۱۰متره😔

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ساعتی ۱۰۰!

زیاد🤒

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

منک اصن دلم نمیاد کسی بیاد کارامو کنه 

یبار ینفرو برا عید اورد همسرم کارارو انجام بده خودمم پا ب پاش شایدم بیشتر کار کردم وقتی رف من مث جنازه افتاده بودم همسرم کلی بهم خندید/:🤷🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
من ۳ تا پسر دارم تمام دکوریامو جمع کردم 😁وایه تمیزکاریم کمکی دارم چاره نیست ..نمیرسم 

من یکی دارم یکی هم توراهه همههههه چیزمو جمع کردم دکوریام گرامافونمو 

تلوزیونمو شکست یکی دیگه گرفتیم زدیمش تو دیوار 

چجوری کارت بیشتر شد

فکر کن اومد از ساعت ۹ تا ۲ فقط پذیرایی رو با عجله شیشه و فرشو تمییز کرد کل اشپزخونمو بهم ریخت و فقط پذیرایی تمیزترشد که اونم خودم نمیزارم کثیف باشه بقیه ی خونه چی 

الهی خواسته هامون بشه داشته هامون،آمین💞
عزیزم 💖 من عاشق خونه بزرگم .خونه ی شهرستانم خود خونه ۲۵۰متر بود حیاطشم بزرگ بود ولی متراژشو نمیدون ...

کسی هم که تو خونه بزرگ باشه ،دیگه نمیتونه بره خونه کوچیک

انشاالله شمام تنت سلامت در درجه اول

بعدش هم یه خونه باب میلت بخری🌺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من یکی دارم یکی هم توراهه همههههه چیزمو جمع کردم دکوریام گرامافونمو  تلوزیونمو شکست یکی دیگه گ ...

فایده نداره جمع کن ..من سر برمیگردونم میبینم تلویزیون رو هواست 🤣اباژور تو سر یکیشون😁

کسی هم که تو خونه بزرگ باشه ،دیگه نمیتونه بره خونه کوچیک انشاالله شمام تنت سلامت در درجه اول بعدش ...

اره بخصوص که از بچگی هم خونمون ویلایی بود و ازاد بودیم 

اینجا تو قفسم 

مرسی عزیزدلم

اصفهان خیلیییییییی سخته خونه بزرگ گرفتن 😔