2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 39 پست

با مادرت صحبت کن با پدرت صحبت کنه بخاطر رفتارش که بی دلیل اینجوری گفته یا دلیلی داشته ؟

و شما هم با شوهرت صحبت کن بگو اخلاق بابام اینجوریه تو به دل نگیر با همه همینه بگو خودت که دیدی تو اهمیت نده به حرکاتش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مادرت صحبت کن با پدرت صحبت کنه بخاطر رفتارش که بی دلیل اینجوری گفته یا دلیلی داشته ؟ و شما هم ...

بهش گفتم گفت اره درست میگی هرکسی یه اخلاقی داره بابای خودمم همینطوره ولی من دیگه نمیتونم بیام خونتون

عزیزم‌ با پدرت صحبت کن این‌چه رفتار زشتیه آخه

سلام دوستای گلم ، ممنونم پیگیرم بودین حالم خوبه خداروشکر اما وضعیتم نامعلومه خیلی اذیت شدین شرمنده همتون هستم حلالم کنین و برام دعا کنین ، لطفا تاپیک نزنین دیگه چون برام دردسر میشه یه موقع😣 ، احتمالا کاربریم و تعلیق کنم بخاطر اطلاعاتی که دادم‌توی تاپیکام میبوسمتون خواهرای دلسوز مجازیم 💔💔💔 

خیلی خوبو مهربونه ، منم اخلاقم یکم به بابام رفته خیلی سریع عصبانی میشم و همچی میگم ولی اون کوتاه میاد. وقتی میره خونه مادرش انقد عصبی میشم که دعوا راه میندازم اینم بدتر لج میکنه دیگه منو هم نمیبره😭 یه راه حلی بدین بهم بخدا بخاطر اخلاق گندم زندگیم داره خراب مبشه

بهش گفتم گفت اره درست میگی هرکسی یه اخلاقی داره بابای خودمم همینطوره ولی من دیگه نمیتونم بیام خونتون

خب شمام نرو خونه پدرشوهرت وقتی اونام رفتارشون با شما درست نیست

من مادرشوهرم خیلی بهم تیکه میندازه درحد تحقیر دیگه من نمیرم اصلا خونشون مگه اینکه شوهرم بزور و دعوا ببرتم 

سلام دوستای گلم ، ممنونم پیگیرم بودین حالم خوبه خداروشکر اما وضعیتم نامعلومه خیلی اذیت شدین شرمنده همتون هستم حلالم کنین و برام دعا کنین ، لطفا تاپیک نزنین دیگه چون برام دردسر میشه یه موقع😣 ، احتمالا کاربریم و تعلیق کنم بخاطر اطلاعاتی که دادم‌توی تاپیکام میبوسمتون خواهرای دلسوز مجازیم 💔💔💔 
خیلی خوبو مهربونه ، منم اخلاقم یکم به بابام رفته خیلی سریع عصبانی میشم و همچی میگم ولی اون کوتاه میا ...

اخلاق شمام بده؟ 

خیلی خوبو مهربونه ، منم اخلاقم یکم به بابام رفته خیلی سریع عصبانی میشم و همچی میگم ولی اون کوتاه میا ...

الان ببین بابات با این اخلاقش چقدر عزیزه.اخلاق بیشترش اکتسابیه عزیزم میتونی خودتو عوض کنی.چه مرد چه زن بداخلاق غیر قابل تحمله واقعا.

اخلاق شمام بده؟ 

من انگار یه مشکل خیلی بدی دارم ، یه چیزی رو انقد توی ذهنم بزرگ میکنم و بهش فکر میکنم که میترکم و با اعصاب خوردی خالیش میکنم😭خیلی بدم میاد وقتی میره خونه مامانش بخاطر همین دعوا میکنم اونم بدتر میکنه

عزیزم اصرار نکن فعلا بیاد بگو ولی ما کوچکتریم باید سر بزنیم به هرحال تنها بخاطر بابام که نمیریم مامانمم هست بگو مامانم که خیلی محبت کرده که جبران رفتار پدرممم بشه بگو من اصرار نمیکنم حق داری ناراحت باشی بگو من باهاشونم صحبت کردم ولی اینکه کش دار بشه یا تموم تصمیم نهاییش با خودته ولی تو حتما به خانواده ات سر بزن پرسیدن کو شوهرت بگو ناراحت شده از برخوردتون بگو منم اگه خون پدرشوهرمم اینجوری باهام برخورد کنن منم ناراحت میشدم بگو همسرم که بی ادبی نکرده بود اینجوری گفتین بهش 

ولی میونه ات رو با دو طرف قضیه خراب نکن سعی کن یجوری ترغیبشون کنی باهم اشتی کنن 

مثلا میگفت من دیگه دوهفته ای یبار میرم خونه مامانم چون تورو که زنمی و از همه وجودمی ناراحت کرده ، بعد چند روز مامانش پیامش داده بود از من بد گفته بود من دیدم هیچی نگفتم شوهرمم از من دفاع کرده بود که کسی نباید تو زندگی ما دخالت بکنه بعد پاکش کرده بود که من نبینم اما من ناراحت شدمو دعوا کردم اونم از همون موقع دیگه هرروز داره میره خونه مادرش ، بنظرتون لج کرده باهام داره از عمد اینکارارو میکنه؟

من انگار یه مشکل خیلی بدی دارم ، یه چیزی رو انقد توی ذهنم بزرگ میکنم و بهش فکر میکنم که میترکم و با ...

منم همینطور بودم و این‌مساله باعث شد که زندگیم‌روز به روز بدتر بشه 

روی خودت کار کن چون مادرشوهرم‌خوب نبود نمیرفتم‌خونشون شوهرمم که میزفت اخم میکردم و بحث تا اینکه الان اون بهم‌گیر میده و حتی کتک میخورم جدیدا ازش 

پس تا دیر نشده روی خودت کارکن شوهر منم اولش خیلی مهربون و خوب بود 

مثلا میگفت من دیگه دوهفته ای یبار میرم خونه مامانم چون تورو که زنمی و از همه وجودمی ناراحت کرده ، بع ...

وقتی همسرت دفاع کرده چرا شما باهاش بحث کردی؟