2777
2789

خانومااااا من 9 ساله ازدواج کردم ولی قسمت نشده مامان شم
پیش دو سه تا دکترم رفتم ولی نتیجه نگرفتم
کسی میتونه کمک کنه یه دکتر کاربلد تو تهران بهم معرفی کنه  ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو رویان خیلی  تعریفشووو میکنن  توی تهرانه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ی جایی هس یه درخت داره

میوه کُنار داره

میگن هرکی ازش خورده باردار شده

من خودم برای زنداییم بردم یک ماه بعد باردار شد

نمیدونم از اون بود یا از دکترش اما شد

(۳سال نتیجه دکتر نگرفته بود) اما خب با تهران خییییلی دوره ب قصد مسافرت خوبه

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐

دکتر صاحب کشاف خیلی تعریفش رو شنیدم فامیل ما نزدیک ۱۸سال باردار نمیشد تحت نظر این دکتر بود و طبیعی باردار شد البته آقا هستن 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

عزیزم تویه تاپیک دیدم دکترمهشید کریمی وتوصیه کرده بودی که ؟؟؟؟دکترمهشید کریمی اصلاااا گزینه مناسبی نیس همش سفرهای خارج هست و اصلااا بیماربراش مهم نیس که طرف وقتش وپولشو هرماه به این دگترمیده ولی دکتر هیچ توجهی نداره وفقط هرماه هی میبره میاره وپول خودش ومیگیره فقط 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊