خانومااااا من 9 ساله ازدواج کردم ولی قسمت نشده مامان شم پیش دو سه تا دکترم رفتم ولی نتیجه نگرفتم کسی میتونه کمک کنه یه دکتر کاربلد تو تهران بهم معرفی کنه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر صاحب کشاف خیلی تعریفش رو شنیدم فامیل ما نزدیک ۱۸سال باردار نمیشد تحت نظر این دکتر بود و طبیعی باردار شد البته آقا هستن
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
عزیزم تویه تاپیک دیدم دکترمهشید کریمی وتوصیه کرده بودی که ؟؟؟؟دکترمهشید کریمی اصلاااا گزینه مناسبی نیس همش سفرهای خارج هست و اصلااا بیماربراش مهم نیس که طرف وقتش وپولشو هرماه به این دگترمیده ولی دکتر هیچ توجهی نداره وفقط هرماه هی میبره میاره وپول خودش ومیگیره فقط
کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊