دختری_از_جنس_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 عنوان تا حالا خواب دیدین که گریه میکنین؟ 3073 بازدید | 21 پست تعبیرشو کسی میدونه؟ خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨ 1401/08/05 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسممان عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 19252 آره، میگن خوبه گریه 🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
دختری_از_جنس_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 تعبیر گریه خیلی خوبه جدی؟😬یعنی ممکنه تعبیرش خوشحالی باشه؟ خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
دختری_از_جنس_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 خواب مگه تعبیر داره اوهوم😌♥️ خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8338 من همین دیشبشدید گریه میکردم تو خوابطوری ک تو آینه دیدم از گریه ی زیاد زیر چشمام کبود شده اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
دختری_از_جنس_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 نه یادم نمیاد چقد دنبال تعبیر خوابین ول کنید بابا باشه ممنون😑😐 خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
دختری_از_جنس_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 من همین دیشب شدید گریه میکردم تو خواب طوری ک تو آینه دیدم از گریه ی زیاد زیر چشمام کبود شده الهی🥲🥺 خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8338 الهی🥲🥺 بیدار ک شدم گفتم خداروشکر خواب بودعلت گریه ام مسائل اعتقادی بود دلیل بدی نداشت اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
elmiraaaa عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5680 تعبیرش شادیهوای دیشب تا صبح خواب جنازه و کفن دیدم😣 خدایا شکرت
دختری_از_جنس_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 بیدار ک شدم گفتم خداروشکر خواب بود علت گریه ام مسائل اعتقادی بود دلیل بدی نداشت خب پس خداروشکر🥲🙏🏻 خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨