2777
2789
عنوان

کمک کنید بچم داره تو تب میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشه.اگر نوزاد نیست آب لیموشیرین بهش بده.سرده. حتما هم از شیاف استفاده کن .دایم با آب ولرم پاشویه کن.سوپ جو با برنج و مرغ و شلغم و هویج و سبزی بپز آبش را بهش بده سوپ داغ نباشه

جفت بچه های من امروز ۹روزه مریضن تازه ۲روزه تبشون قطع شده ولی سرفه شدید دارن فقطم تبشون با شیاف اوم ...

دختر منم یه هفته ایت مریضه،تبش یه چند روز بالا بود بعد تومد پایین ،از دیشب دوباره رفته بالا 

خیلی نگرانم

آب هم تامیتونی بده بخوره 

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 
عزیزم تبشون چند درجه بود شیاف چی گذاشتی میتونم ساعت ۶ونیم صبح شربت دادم الان شیاف بزنم خطرناک نیست؟

نه شیاف دیکلوفناک ۵۰ بزار براش . سوخت بچه تو تب. زبونم لال بچه تشنج می‌کنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم تبشون چند درجه بود شیاف چی گذاشتی میتونم ساعت ۶ونیم صبح شربت دادم الان شیاف بزنم خطرناک نیست؟

وزنش چقدره؟ چند سی سی استامینوفن دادی؟ اگر دوبرابر وزن ندادی کم بوده تبش پایین نمیاد

میبرم وایسادم باباش رفت بیمشو بریزه بیممون تموم شده بود  الان چیکار کنم تبش بیاد پایین شیاف بز ...

بیمه ازاد رد میکنید؟ وقتی امروز بریزید همین امروز وصل نمیشه .ما ۳ ماه بیمه مون عقب افتاده😭جفت بچه هام مریضند

عزیزم ببرش بستریش کن باور کن وقتی ببری اینقدر بهش میرسن و حالش بهتر میشه میگی کاش زودتر اورده بودمش

دلم نمیاد سوراخ سوراخش کنن دلم خونه بخدا

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

خدای من ابجی من چیکار کنم الان . صد تا صلوات نذر خاک چادر فاطمه زهرا به نیت شفای مریضان 😭😭😭 ابجی قلبم اتیش گرفت خدا کمکتون کنه 

مشاوره رایگان حقوقی برای عزیزان با ذکر صلوات (بنده وکیل نیستم حقوق خوان هستم)
اره دقیقا پادرد هم گرفتن شدید الان از سرفه شدید نمیتونن بخوابن.هرلحظه میگم الان گلوشون پاره میشه

شربت پلارژین کیدز بده بخوره. راحت میشین از سرفه . پسر منم همینه شربت خورد نفس کشید .همین الآنم بیداره چون تازه خورده شربتش رو 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃