2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا منظور چه مدل دوستی ای باشه دیگه روابط با جنس مخالف به دو دسته تقسیم میشن: ۱-عاطفی ۲-رفاقتی که ...

کسیکه بهتون حس خوب میده ارامش بخش میگه شمام حس خوب میدین ساعتها حرف میزنه ولی آخرسر میگه دوست عادی هستم باهات

کسیکه بهتون حس خوب میده ارامش بخش میگه شمام حس خوب میدین ساعتها حرف میزنه ولی آخرسر میگه دوست عادی ه ...

خب عزیزم کجای این داستان به نظر شما اشتباهه؟ کجاش برات قابل پذیرش نیست و اذیتت میکنه؟ 

در جریان تاپیک ات هستم

خب عزیزم کجای این داستان به نظر شما اشتباهه؟ کجاش برات قابل پذیرش نیست و اذیتت میکنه؟  در جریا ...

برام خیلی عجیبه رفیقم ۱سال با بک پسری دوست بود تند تند پسره بهش خیانت میکرد آخرم دوستمو گذاشت کنار هزارتا کارم برای دوستم انجام داده بود اخه چطوری روحشون میکشه دوستم انقدر اذیت سده بود از ایران رفت

تو این دوستیها فقط از دختر سوءاستفاده میشه،ضربه رو فقط دختر میخوره

انه چطوری بک پسر حتی تا مسایل ج با یک دختر پیش میره ولی آخر سر باهاش ازدواج نمیکنه؟ برام خ خ عجیبه

انه چطوری بک پسر حتی تا مسایل ج با یک دختر پیش میره ولی آخر سر باهاش ازدواج نمیکنه؟ برام خ خ عجیبه

خب اکثر پسرا با خودشون میگن وقتی این دختر انقدر راحت به من پا میده معلوم نیست به چند نفر دیگه تا حالا پاداده، با اینکه پسره خودش لاشیه اما دنبال دختر دست نخورده میگرده واسه ازدواج