برای شما چطوری بوده؟
من بهم دست داد امروز قبلا هم این طوری شدم چند بار .در ماه های قبل اما در این هفته دو بار اینطوری شدم.امروز رسما حس کردم دیگه تمومه کارم
تپش قلب شدید و گیجی و تاری دید و حس مرگ واینکه دچار خفگی شدید میشم و بدنم سست و بی حس میشه.انگار یکی قلبم و گرفته دستش داره با تمام توان فشارش میده.دنیا داشت به چشام بسته میشد.انگار دیگه داشت همه چی تموم میشد
بلافاصله بردنم بیمارستان .البته من خود بخود خوب میشم و نیاز به دارو نیست اما نمیتونم ازش جلو گیری کنم .یه هو اتفاق میفته.قبلا قرص پرپرانولول میخوردم که قطع کردم چون دچار افت فشار میشدم
راه هایی که کم کنه این حالت و سراغ دارید؟
دکترم برای من همه چی و ممنوع کرده.همه چیزایی که باعث میشن این حمله بیاد سراغم .خیلی جاها نباید برم، خیلی کارارو نمیتونم انجام بدم ،حتی جاهای خيلي شلوغ نمیتونم برم دچار استرس و حمله میشم.کلا هر جا که باعث ناراحتیم شه نزدیکم میکنه به حمله پانیک
حالا من میگم باید يه قانونی باشه دلم میخواد بتونم از کسایی که باعث حال بدم میشن و دچار این حمله میشم شکایت کنم چون واقعا خیلیا درک درستی از این مریضی ندارن .🙁 شما چطور بااطرافیان کنار میایید مخصوصا جاهایی که درک درستی از این حمله ندارن