2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون تازه الان میومد خونه…

2341 بازدید | 82 پست

اگر همسرتون همیشه ۸ صبح می‌رفت سرکار و‌ بعد ۱۲ شب برمی‌گشت چکار می‌کردید؟

بیدار بودید تا بیاد؟

یا بعد از آمدنش وقت میذاشتید باهاش صحبت کنید یا براش وقت بذارید؟

من همیشه از اضطراب بیدار میمونم نمیدونم درسته یا نه

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

کجاست تا الان

تمام من ...تو   «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست تا الان

سرکار 

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

اره بیدار میموندم

اگه شام خورده که صد در صد خورده یه میوه ای ..

چیزی میاوردم و بعدم خواب

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خیلی دلم می خواست همسرم صبح زود بره سرکار آخر شب برگرده. دلم می خواد اون حریم شخصی رو داشته باشم و تایم خوبی رو تنها باشم.

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
میخوابیدم موقع اومدنش بیدار میشدم

من بخوابم دیگه نمیتونم بیدار بشم 

خب این چه زندگی هست پس؟

بیدار یمونی که مریض میشی بخوابی هم که همو نمی بینید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا اینقد طولانیه ساعت کار؟ من بودم بله بیدار می بودم ولز جلی ایشون بودم جلوی در خوابم میبرد

وقتی میاد کمتر از یک ساعت بعد خوابه