2777
2789
عنوان

امروز اسباب کشی داشتیم 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 33 پست
عزیزممم😭😭😭.. خواهر منم خیلی خوشگل بود تاپیک قبلیم عکسش هست ببین... نمیدونم شاید چشم خوردن💔  ...

مامانم همیشه باهاش نظر بند میزاشت و گردنش هم ایت الکرسی توی ماشینس هم چهار قل ک نکنه چشمش بزن پسر یکی یدونش رو ولی نمیدونم چی شد...

از وقتی رفته خونه برام شده جهنم هر روز میرم سر خاکش میرم توی اتاقش مث دیونه ها با عکساش، وسایلش حرف میزنم و گر یه میکنم انگار ی چیزیم کمه هنوز چشم راهش نشستم ک برگرده😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم همیشه باهاش نظر بند میزاشت و گردنش هم ایت الکرسی توی ماشینس هم چهار قل ک نکنه چشمش بز ...

منم اینجوریم روزی نیست که گریه نکنم... بعضی وقتا عکساشو میبینم حالم بد میشه بعضی وقتام دلم تنگ میشه میبینم😭😭 

خواهر منم همچی تموم بودددد... 

منم اوایل تو تاکسی تو خیابون میزدم زیر گریه ولی الان خودمو کنترل میکنم جلوی کسی گریه نمیکنم ولی هیشکی نمیدونه تو دلم چی میگذرههه 

فداتشم سعی کن قوی باشی اونجوری برادرتم خوشحال‌تره ولی سعی کن زیاد باهاش دردودل کنی من هر مشکلی دارم از خواهرم میخوام دعام کنه و مشکلم حل میشه 

اونا پاک بودن خدا دوسشون داشت پیش خودش بردشون

منم اینجوریم روزی نیست که گریه نکنم... بعضی وقتا عکساشو میبینم حالم بد میشه بعضی وقتام دلم تنگ میشه ...

الهی بمیرم😭😭

مگه میشه باهاش دردو دل نکنم هر روز اولین جمله ای ک همیشه بهش میگم اینه چرا داداشی رفتی چرا ت ک میدونستی تموم زندگی خواهراتی ت ک میدونستی امید پدرتی و ب امید ت توی کشور غریب کار میکرد ت ک میدونستی مادرت بدون ت دیگه نمیتونه سر پا شه حتی همه اینا رو تو بیمارستان ۲۰ روز تموم بهش گفتم ولی خدا دلش ب رحم نیود داداشم و برد پیش خودش و ما موندیم حسرت اینکه تو لباس دومادیش ببینیمش😭😭😭😭😭