2777
2789

دو شب پیش منو شوهرم رفتیم بیرون و تا ساعت ۱۲ و نیم بیرون بودیم 

وقتی اومدم در حیاط و باز کنم بیام داخل قفل پشت در حیاط و زده بودن( راهمون یکیه و ما طبقه بالا هستیم)

بعد ما هم مجبوری زنگ خونشون و زدیم و اومد در و از داخل باز کرد و کلی غر زد ب شوهرم که خواب بودم 

بعد دیگه ما اومدیم خونمون 

اومد توی راهرو ب داد و بیداد که منو بیدار کردید نمیزارم بخوابید و با چوب میزد ب نرده های توی راهرو 

شوهرمم بهش گفت که چته خب مگه ما گفتیم که قفل پشت در رو بزنی تو که میدونستی خونه نبودیم 

گفت خبر مرگتون گورتونو گم کنید برید 

سطل اشغالتون بوی گوه میده چرا میزارید توی راهرو و خیلی حرفای دیگه 

حالا فردا 

😍خدایا شکرت 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

وااااای چقدر بیشعوره واقعا اینارو گف ب شوهرت بر نخورد بره خونه جدا بگیره

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄

سالگرد پدر بزرگمه که عموی مادر شوهرمه 

و میدونم که از بچه هاش هیچکدوم نمیان و این قراره با ما بیاد تو ماشین ما 

من ب شوهرم گفتم اگه اون بیاد من نمیام 

میدونم تا فردا نظرم عوض میشه شما بگید چکار کنم

😍خدایا شکرت 😍