2777
2789
عنوان

عکس خواهرم که فوت شده 💔 بیایید

3065 بازدید | 61 پست

یکی از کاربریم بخاطر این ترکید که عکس خواهرمو گذاشتم و ی عده شروع کردن مزه پروندن و... منم عصبانی شدم ج یه سری کاربر بی‌شعور دادم ک لغو شدم خواهشا کسایی ک فکر میکنن دروغ میگم کامنت نزارن نظرشون برام مهم نیست... 

بعضیا حرمت مرده رم نگه نمی‌ذارن معلوم نیست فازشون چیه 

بچه ها خواهش میکنم یه فاتحه یا صلوات واسه خواهرم بفرستین 

توروخدا سوال نپرسید 

خیلییییی حالم بده امشب با گریه نوشتم حالمو بدتر نکنید 

الان میزارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄