2777
2789
عنوان

کیا اعضای خانوادشون فوت کردن بیان

417 بازدید | 18 پست

خواهرم ی هفته قبل از 18 سالگی فوت کرد خیلییی دلش پاک بود هروقت مشکل دارم ازش کمک میخوام اشتباهه؟ بعضی وقتا میگم شاید خدا قهرش بگیرههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.خدا رحمتشون کنه.به نظر من اشکالی نداره.شما با خواهرت درد و دل می کنی...من هم وقتی کارم گره بخوره با بابام که فوت کرده درد ودل می کنم و میخوام برام دعا کنه..از خدا هم می خواهم و دعا می کنم.

تاجایی که میدونم اره گناهه ...شرک حساب میشه ...چون فقط از خدا باید بخوایم  وائمه رو واسطه کنیم ...

وبستگی ب حال وهوات داره ونیتت از اینکار چیه ...

مثلا اگه بگی برات فاتحه میخونم یادم باش درسته ....ولی اینکه منو ب ارزوم برسون نه

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
تاجایی که میدونم اره گناهه ...شرک حساب میشه ...چون فقط از خدا باید بخوایم  وائمه رو واسطه کنیم ...

ی مدت کلا حسی نداشتم بخدا راستش اسمشم میومد عصبانی میشدم ولی هروقت از خواهرم چیزی میخوام اتقاق خوبی برام میوفته آرامش میگیرم 

من پدر و مادر عزیزم 🥺

نه چه اشکالی داره ،منم با مامانم کلی حرف میزنم و ازش کمک میخوام

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

فکر میکنم شرک‌ یعنی فقط از اونا بخوایم و خدا رو نادیده بگیریم ولی اینکه ازشون بخوایم برامون دعا کنن مشکلی نداره

ی مدت کلا حسی نداشتم بخدا راستش اسمشم میومد عصبانی میشدم ولی هروقت از خواهرم چیزی میخوام اتقاق خوبی ...

من درحد علم خودم عزیزم ...دوس داشتی از متخصص اینکار بپرس ....برنامه پاسخگو نصب کن سوالت رو با قید اسم مرجع بنویس زود جوابت مزدن

دلم گرفتع👩🏻‍🦯