2777
2789
منم نزدیکای 9ماهه تموم کردیم اما یذره هم فراموشش نکردم  همه ی حرفاش صداش کاراش خنده هاش قهرامو ...

من سه هفتس😔کاش ی قرص بود میخوردیم یادمون میرف

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز حالم باز بد شد پیام دادم ک برگرد

ج نداد

خودشم شیرازه میکم نکنه طوری شده

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️
من سه هفتس😔کاش ی قرص بود میخوردیم یادمون میرف

اوه هنوز خیلی زوده واسه فراموش کردنش 

کاش واقعا 

من نمیدونم چرا امید دارم باز به همدیگه برگردیم 

اخه وقتی تموم کردیم هردومون هنوزم عاشق هم بودیم 

هردومون با گریه تموم کردیم 

ههی 

اوه هنوز خیلی زوده واسه فراموش کردنش  کاش واقعا  من نمیدونم چرا امید دارم باز به همدیگه ...

ما راهی واسه رسیدن نداشتیم

جداییمون منطقی بود ولی ادم با عقل عاشق نشده ک با عقل فارغ شه

چه جالب  من اصلا توجه نمیکنم

کلی نشونه پیدا کردم تو خودم.یه چیزی بگم خنده آت بگیره.وقتایی که شوهرم و تو خواب ببینم که همو بوسیدم یا چیزی یعنی ببین دعوایی پیش میاد تو بیداری که اون سرش ناپیدا.

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
امروز حالم باز بد شد پیام دادم ک برگرد ج نداد خودشم شیرازه میکم نکنه طوری شده

الهی 

اگه جواب نداد زنگ بزن بهش حتما 

ما هنوزم بعد 9ماه گاهی اوقات زنگ میزنیم پیام میدیم حرف میزنیم 💔😅🤦‍♀️

ما راهی واسه رسیدن نداشتیم جداییمون منطقی بود ولی ادم با عقل عاشق نشده ک با عقل فارغ شه

ما فقط دلیل جداییمون این بود که از هم دوریم و اون فکر میکرد که من دوسش ندارم و حسم الکیه و میگفت که سردی 

الهی  اگه جواب نداد زنگ بزن بهش حتما  ما هنوزم بعد 9ماه گاهی اوقات زنگ میزنیم پیام میدیم ...

اذیت میشم همه تنم میلرزه قلبم درد میگیره

میافتم به التماس که برگرد

واس همون پیام نمدم

زنگم زدم ج نداد

ما فقط دلیل جداییمون این بود که از هم دوریم و اون فکر میکرد که من دوسش ندارم و حسم الکیه و میگفت که ...

اون به من گف ما بهم نمیرسیم نمیتونیم

منم باید ازدواج کنم و رف

واس همون نمخام ازش باخبر باشم میترسم بفهمم ازدواج کرده🥲