2777
2789
عنوان

دختر ۵ ماه و نیمه من انفولانزا گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2882 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز زمان برد خوب بشه. میگم نکنه ورنش هم کم بشه، روی رشدش اثر بذاره

دختر من خیلی لاغر شده یه هفته طول کشید تا امروز یکم بهتر شده به هفته هیچی نخورده فقط شیر میخوره

https://rubika.ir/joing/FDFCIIBJ0IDGCASVGVKVQWVBDESRDZAO
گفت لیمو شیرین نده. تا یکسال ممنوعه. گفتم اب هویج بدم که دیگه واقعا بد برخورد کرد

لیموشیرین رو من از چهارماهگی میدادم بهش ولی اب هویج که دیکه مجازه 

جز اولین چیزاس که مجازه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
بله

خیلی عالیه عزیزم ایمنی بدنش بالاتره سعی کن شیرنوشی زیاد باشه هر چی بیشتر بهتر اگر نمیخوره و اشتها نداره توی خواب بهش شیر بده ، دما سنج هم حتما توی خونه داشته باش دمای زیر بغل نباید از ۳۷/۵ بیشتر بشه اگه بیشتر شد دیگه تب شروع شده ، به مدفوعش دقت کن اسهالی نشه اگر شد تامین آب بدن با شیر بسیار مهمه اگر اشتهاش پایینه باید سرم تراپی بشه 

ان شاالله خیلی زود حالش خوب بشه عزیزم 

خیلی عالیه عزیزم ایمنی بدنش بالاتره سعی کن شیرنوشی زیاد باشه هر چی بیشتر بهتر اگر نمیخوره و اشتها ند ...

اب جوشیده و سرد شده لازم نیست بدم؟

چیزی هست خودم بخورم روی دخترم اثر داشته باشه؟

اب جوشیده و سرد شده لازم نیست بدم؟ چیزی هست خودم بخورم روی دخترم اثر داشته باشه؟

وقتی شیر مادر میخوره شیرت کاملا کافیه براش اگر آب بدی به همون میزان معده شو پر می‌کنه و شیر کمتری میخوره 

ولی به علایم دقت کن ، اگه یکی از اینا رو دیدی اورژانسی برسون بیمارستان 

تعداد پوشک خیس ادرارش باید نرمال سنش باشه ، ادرارش نباید کم شده باشه ، ملاج سر فرورفته نباشه  , پوست لب یا شکم یا دست حالت کشیدگی پیدا نکرده باشه یا خشک نباشه یا چروک نباشه ، موقع گریه کردن اشک داشته باشه بی حال نباشه اینا نشونه هایی هستن که یعنی آب بدن کم شده باید به سرعت سرم تراپی بشه،  فقط هم با شیرنوشی بسیار باید آب بدنش رو تامینش کنی یعنی ممکنه بخاطر شیر از خواب بیدار نشه شما سینه رو بذار دهنش ناخودآگاه میمکه