2777
2789

امروز چندتا تاپیک با مزمون کم هزینه بودن در خوراک و پوشاک دیدم  

این رو بدونید که شما هم در موقعیت مالی شوهرتون سهیم هستید و اون درکنار شما و با حمایت شما به موفقیت رسیده پس شما هم با آرامش هرچی دوست دارید بخرید و بخورید و بپوشید

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

چشم

وقتی مثلا ۱۰۰ تومن میذاره کف دستم چجوری باید هم بخورم و هم بپوشم؟؟؟ نهایتا بتونم بخورم ک نمیرم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چی درگیر این باشیم که گرونیه، اینو نخریم، اینو بخریم ارزون‌تره

تو داری نداری رو جذب میکنی 

فقط سعی کن به طور آگاه و متناسب با بودجه‌ت خرج کنی، شکرگزار باش و فراوانی رو جذب کن 

خورشید درون توست... 💛❤️💗
با آرامش بخورید و بپوشید و بنوشید ولی عاقلانه هم پس انداز کنید

درسته اما بعضی‌ها خیلی سختگیرن 

مادر من یک عمر خودش با شرایط بد ساخت و زندگی کرد و الان هم به من گیر میده میگه این کار رو نکن اون کار رو نکن شوهرت گناه داره😅

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿