2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بود پولت؟ فقط پیام بار کردی یا اطلاعات هم دادی یا وارد صفحه شون هم شدی؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بهم پیام دادن ابلاغیه دارید ازطرف دادگاه و۲۴ساعت وقت دارید تا وارد سایت بشید منم واردسایت شدم ومشخصات خواست منم مشخصات دادم ،پیام اومدبرای اینکه متن ابلاغیه بیاد۱۰تومن واریزکنید منم ۱۰تومن واریز دم تا واریز کردم پیام اومدوکارتم خالی شد

خیلی اعصاب خورد شد،بچه ها چندروز بود میگفتن لباس میخوایم و شام بریم بیرون ،ولی گفتم اگه کارتمو خالی کنم تا۲ماه پول دیگه ای ندارم،همش گریه میکنم میگم کاش لااقل بچه هامو شام برده بودم بیرون

بهم پیام دادن ابلاغیه دارید ازطرف دادگاه و۲۴ساعت وقت دارید تا وارد سایت بشید منم واردسایت شدم ومشخصا ...

کاش دوتا کارت داشتی یکیش پول کم بزاری برا همچین مواردی استفاده کنی 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
خیلی اعصاب خورد شد،بچه ها چندروز بود میگفتن لباس میخوایم و شام بریم بیرون ،ولی گفتم اگه کارتمو خالی ...

خدا لعنتشون کنه ک مردمو بیچاره میکنن 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼