2777
2789
عنوان

از شوهر عنم متنفرم،😏🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم ربطی نداره . تو ۱۰۰۰ سال نامزد باش . تا وقتی زیر ی سقف نری  نمیتونی اون گرگا رو بشناسی

ربطی نداره

مشاور هست میتونن برن پیش مشاور تا تشخیص بده بهم میخورن یا نه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
۱۸۰۰ درجه. سند اخلاقشونو نمیدن که. قبل از ازدواج هم که زیر ی سقف نبودن که . حرفت بی ربط بود عزیزم

قبل ازدواج تا الانشون زمین تا آسمون فرق میکنند ..این عتیقه ها قبلش میگن من نمی تونم اشکت رو ببینم تو زندگی هم به زار زدن میندازنت

عزیزم چرا عصبی‌میشی؟؟خیلی بی تفاوت باشد اتفاقا...یه جشن بگیرد برای خودت...نه جشن فانتزی..برو برای خو ...

فدات شم تو کارتم ۴۰۰۰تومن پول هه ،چی باهاش بخرم بنظرت ،😟🥺🤭

فحش کمه واسه آشغالی که  جلو چشم همه ،خانوادم خوبه از تو داره خونم رو میخوره

درکت میکنم عزیزم ولی اگه اینقدر داره اذیتت میکنه طلاق بگیر یا برین پیش مشاور 

مقوله ی رفاقت ساده لوحی طلب میکند که فقط بچگی ضامنش است. 

ربطی نداره مشاور هست میتونن برن پیش مشاور تا تشخیص بده بهم میخورن یا نه

قطعا مجردی  متوجه نمیشی چی میگم. مشاور اولا باید طرف راضی بشه بیاد .که انقد مردا مغرورن نمیان . میگن ما بهتر بلدیم و ...‌ 

ثانیا مردا موجودات ۱۰۰۰ چهره ن.

قطعا مجردی  متوجه نمیشی چی میگم. مشاور اولا باید طرف راضی بشه بیاد .که انقد مردا مغرورن نمیان . ...

عاو با چند مرد در ارتباط بودی شما؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اولا نوشته تو حمل بر بی ادبیت نمیذارم .ثانیا آنقدر تجربه زندگی رو دارم که بفهمم و حرف روی هوا نزنم . و این که رویایی به زندگی نگاه نکنم مثل دخترای مجرد .تمام

اولا نوشته تو حمل بر بی ادبیت نمیذارم .ثانیا آنقدر تجربه زندگی رو دارم که بفهمم و حرف روی هوا نزنم . ...

من بی ادب نیستم

شماهم جای خواهر من

منتها همه مردا شکل هم نیستن

بخدا اینقدر آدم خوشبخت وجود داره

چقدر پیامت بد بود.لزوما چون کسی تجربه داره یا شناخت داره به این معنا نیست با مردا زیادی در ارتباط بوده . خودم به شخصه چون زندگی ها مختلف و رنگارنگ دیدم این تجربه رو بدست آوردم ‌. شما هم هنوز قشنگ مردا رو نشناختی امیدوارم از اون بازیگراش سر راهت قرار نگیره 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
من بی ادب نیستم شماهم جای خواهر من منتها همه مردا شکل هم نیستن بخدا اینقدر آدم خوشبخت وجود داره

ببین من و شما نمیتونیم بفهمیم کی خوشبخته یا کی نیست . چون ظاهر زندگی رو می‌بینیم. ولی مردا همههههه چندین چهره دارن . همه. حالا ان شاء الله ازدواج میکنین و متوجه میشین . و اگر مثلا نگاه به زندگی مامان و باباتون میکنی که خوشبختن . شما باز اوایل زندگیشون نبودی و بدونی .... 

چقدر پیامت بد بود.لزوما چون کسی تجربه داره یا شناخت داره به این معنا نیست با مردا زیادی در ارتباط بو ...

لزومی نداره شما به عنوان یه قاضی بالای منبر بری

من منظور بدی نداشتم

حرفم این بود ایشون همه مردای دنیا رو ندیده